- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
válasz
ubyegon2
üzenetére
Úgy hogy oda van a drivenak egy programja a Back up and Sync from Google, megadom a menteni kívánt mappát és ennyi, ami ott módosul az módosul a felhőben is.
Meg volt, hogy lesz játék is, az asszonynak sims meg nekem LoL, de gyerekek mellett idő sincs semmire sem, nem hogy játékra, szóval értelmét vesztette a win, főleg a 11-el.Műhelybe akarok majd kirakni vagy 2-4 asztalit majd (jó kis lga775 meg AM2
), csak nem tudom, hogy xp vagy win7 legyen rajta, switch-csel 1 hálózatban lesznek, és mehet a cod2 lan, meg az UT a haverokkal
. Akkor nekem a játék majd le is lesz tudva.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), csak nem tudom, hogy xp vagy win7 legyen rajta, switch-csel 1 hálózatban lesznek, és mehet a cod2 lan, meg az UT a haverokkal
Rowon