Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
válasz
ubyegon2
üzenetére
Úgy hogy oda van a drivenak egy programja a Back up and Sync from Google, megadom a menteni kívánt mappát és ennyi, ami ott módosul az módosul a felhőben is.
Meg volt, hogy lesz játék is, az asszonynak sims meg nekem LoL, de gyerekek mellett idő sincs semmire sem, nem hogy játékra, szóval értelmét vesztette a win, főleg a 11-el.Műhelybe akarok majd kirakni vagy 2-4 asztalit majd (jó kis lga775 meg AM2
), csak nem tudom, hogy xp vagy win7 legyen rajta, switch-csel 1 hálózatban lesznek, és mehet a cod2 lan, meg az UT a haverokkal
. Akkor nekem a játék majd le is lesz tudva.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), csak nem tudom, hogy xp vagy win7 legyen rajta, switch-csel 1 hálózatban lesznek, és mehet a cod2 lan, meg az UT a haverokkal
Rowon