Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
mtomi95 #13314 üzenetére
A Compizzal az a baj, hogy nem fejlesztik jó ideje. Ha wobbly window feature kell, akkor érdemesebb KDE-t használni, mert azon default, külön mókolás nélkül megkapod.
Régen én is éltem-haltam ezekért a vizuális effektekért. De egyrészt csak egy ideig érdekes, aztán megszokod, megunod, és ezek az animációk, effektek csökkentik a felület pattogósságának érzését és feleslegesen növelik a hardverigényt is. Ha ezeket kikapcsolod, és kellően gyors a géped, akkor szerintem élvezetesebb, hogy akármit indítasz, méretezel, pakolsz ablakokban, azonnal a helyére pattan, nincs átfolyásos-mozgásos effekt, ami lassítana rajta. Plusz mivel soványabb lesz a rendszer, bootidő, betöltési idő is rövidebb lesz.
Ugyanez van az átlátszóságnál meg elmosásos effekteknél. Állatul néz ki, de hosszú távon csak az olvashatóságot, áttekinthetőséget rontja.
Bár másik oldalról meg miért ne. A Linux ebben is jobb, mint a Windows, hogy ha akarod, sokkal csilivilibb felületek vannak rá, amik jobban tudnak kinézni. Főleg a Win8-8.1-10-hez képest, azok durván vissza is fejlődtek ezen a téren a Vista-Win7 pároshoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- The Crew sorozat
- Battlefield 2042
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Robotporszívók
- CPU léghűtés kibeszélő
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest