Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Nos a helyzet a következő,megpróbáltam mindent amit mondtatok.Felraktam azokat a verziókat amiket írtatok hogy próbáljam meg,de mind kifekteti a procit.
A manjaro kde el sem indul a pendrive-ról,valami hibaüzenettel indul betöltéskor.
Youtube videónál próbáltam a minőséget állítani de nem tapasztaltam változást.Ez a gép (ASUS 1215B) nem linuxhoz van és kész.
A hivatalos oldalon nincs is linux driver hozzá,biztos nem véletlen.Ha rákeresek az asus 1215b linux -ra akkor számos találat van mindenféle hibával kapcsolatban.Az asztali gépen kellene megismerkednem a linuxal de azt a család többi tagja is használja és ők még a winben is nehezen navigálnak.Egyébként win7 - 8 szépen fut a gépen úgyhogy valami kompatibilitási problémára gondolok.Nem hiszem a hogy a linux erőforrás igényesebb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- E-roller topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Viccrovat
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Dell PowerEdge R820 4x Xeon 688GB ECC RAM
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A hivatalos oldalon nincs is linux driver hozzá,biztos nem véletlen.Ha rákeresek az asus 1215b linux -ra akkor számos találat van mindenféle hibával kapcsolatban.
Rowon