-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
Frawly #12578 üzenetére
Köszönöm a minden igényt kielégítő válaszod, a döcögéssel kapcsolatban. Ennyire én nem másztam bele, nem is igazán követem a linux rendszerek lelkének fejlődését. Én csak felhasználó vagyok, minden mélyebb tudás nélkül. Nyilván az alap dolgokat be tudom állítani, de kb. itt ki is merült.
Mindig rápróbálkoztam, és mindig letérdelt a rendszer. Úgy elbarmoltam mindig, hogy rossz volt ránézni.
Sajnos nekem is régi vasaim vannak, mind a kettő SFF, Haswell az egyik egy Dell, a másik egy Asus. Az LP méret, és táp miatt meg van kötve a kezem, emiatt nem cserélünk. Bőven elég a teljesítményük. A VGA meg akkor a legerősebb LP volt extra tápcsati nélkül.
Mondjuk játszani konzolon játszok, de multimédia szempontjából nyilván jobb lenne a dedikált kártya.De! Emiatt a Mint sem fog menni, így ez egy 22-es csapdája lett
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- iPhone topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TV antenna és jelerősítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Anime filmek és sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged