Hirdetés
- IFA 2025: Körömnyi SSD-k videózáshoz
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- IFA 2025: Véd, világít, vetít
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cucuska2
addikt
válasz
oszi666 #10936 üzenetére
Az anaconda a python anaconda? Azt terminálból futtasd, bash anaconda_akármi.sh, és települ. Nyugodtan inicializáld, amikor a telepítő megkérdezi.
Ekkor automatikusan minden terminál nyitáskor benne leszel a base környezetben, és nyugodtan menjen a legfrissebb, nem győzök mindenkit gyöüzködni, hogy a Python 3.7 mennyire jó.Fölöttem lévőnek: én személy szerintem nem is tudom hogy mit csinál a tárolóban vagy hogy onnan hogyan működik, illetve sokkal jobb, ha nem globálisan települ, hanem csak a usernek. Sőt, az LTS rendszereken nem is szeretjük a rendszereket bolygatni telepítgetésekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest