Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Mini PC
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cucuska2
addikt
válasz
oszi666
üzenetére
Az anaconda a python anaconda? Azt terminálból futtasd, bash anaconda_akármi.sh, és települ. Nyugodtan inicializáld, amikor a telepítő megkérdezi.
Ekkor automatikusan minden terminál nyitáskor benne leszel a base környezetben, és nyugodtan menjen a legfrissebb, nem győzök mindenkit gyöüzködni, hogy a Python 3.7 mennyire jó.Fölöttem lévőnek: én személy szerintem nem is tudom hogy mit csinál a tárolóban vagy hogy onnan hogyan működik, illetve sokkal jobb, ha nem globálisan települ, hanem csak a usernek. Sőt, az LTS rendszereken nem is szeretjük a rendszereket bolygatni telepítgetésekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm, GPS, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon