- Projektor topic
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
válasz
lev258 #10547 üzenetére
Köszi...
Majd adok én neki normális viselkedést
inkább levettem és a szoftverkezelőből felraktam a régebbi verziót..egyébként 2 érdekes dolgot vettem észre,se feltelepítéskor se most hogy leszedtem nem kért jelszót a szoftverkezelő,csak leszedte,a vlc-t is meg a telegramot is,mind 2 flatpak-os volt..a másik dolog hogy mikor felraktam őket múlthéten..mind a kettő egy két órán át,egy két újraindításon át azt írta ki a panelen a program neve mellet hogy rendszergazda..aztán eltűnt a kiírás.Nem szimpatikus ez a dolog,inkább távol tartom magam a flatpak-tól..
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Projektor topic
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Linux kezdőknek
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3753, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő