- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Steam Deck
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
válasz
lev258 #10547 üzenetére
Köszi...
Majd adok én neki normális viselkedést
inkább levettem és a szoftverkezelőből felraktam a régebbi verziót..egyébként 2 érdekes dolgot vettem észre,se feltelepítéskor se most hogy leszedtem nem kért jelszót a szoftverkezelő,csak leszedte,a vlc-t is meg a telegramot is,mind 2 flatpak-os volt..a másik dolog hogy mikor felraktam őket múlthéten..mind a kettő egy két órán át,egy két újraindításon át azt írta ki a panelen a program neve mellet hogy rendszergazda..aztán eltűnt a kiírás.Nem szimpatikus ez a dolog,inkább távol tartom magam a flatpak-tól..
-
Dévacsen
senior tag
Sziasztok.Volna egy olyan kérdésem hogy az normális dolog e,hogy a szoftverkezelő,flatpak részéről telepített telegram nevű program,képes lefrissülni a háttérben,nem kéri a rendszer a jelszót sem, semmit,egyszerűen mikor elindítom a programot(tehát még csak nem is ment a program,sőt a gép is ki volt kapcsolva,közvetlen bekapcsolás után,és program indítás után)..már fogad az üzenet hogy lefrissült,és mik az újdonságok,megnézem a verzió számot,és tényleg újabb verzió..hogy létezik ilyen,vagy ez a flatpakos progiknál így megy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Antivírus szoftverek, VPN
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest