Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
Most épp egy Linux Mint Tessa Cinnamont működtetek a HP250-es gépen egy USB-s vinyóról , amit UEFI módra telepítettem Grub2-es bootloaderrel , de már annyira a saját fenekébe harapott a grub menűje, mert már a másik vason is frissítette magát közben valamikor, hogy itt most nem tudtam a hagyományos grub menűből olyan sort elindítani , hogy bebootoljon. Végül a Boot From EFI file ... 0HD Part 1 blablabla ... <EFI> ... <ubuntu> ... grubx64.efi útvonalon sikerült elindítani őkelmét. Szóval érdekes ez na. Ezek után lefuttattam egy sudo update-grub parancsot és most meg mindegy hogy az F9-es bill megnyomása után melyik sort választom újraindításkor a három UEFI-sor közül mindenképp elindul a Tessa, csak nem tesz be közben grub menüt , hanem egyből elkezd maga után kutakodni és elindul. .... Persze lehet hogy csak a késleltetésen kellene állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Filmvilág
- World of Tanks - MMO
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Rowon