- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- Egérpad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
scabiosa82
tag
Sziasztok!
Számomra a váltás már nem kérdés winről linuxra (mint 19), de valahogy a gyermekem és a nejem is erre az útra szeretném terelni, ami kissé nehezebb lesz, mivel játékmániások. Ok, láttam több vidit is, hogy futnak e rendszer alatt is jobbnál jobb játékok, de idő híján, illetve hozzáértés híján nem tudom hogy hogyan és honnan lehet beszerezni őket. 1-2 weboldalt megnéztem és a frász jött rám a milliónyi terminál bejegyzéstől. Létezik ennek egyszerűbb módja, vagy olyan tároló, ahonnan egy 10 éves gyerek is kedvére mazsolázhat?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest