-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
scabiosa82
tag
Sziasztok!
Számomra a váltás már nem kérdés winről linuxra (mint 19), de valahogy a gyermekem és a nejem is erre az útra szeretném terelni, ami kissé nehezebb lesz, mivel játékmániások. Ok, láttam több vidit is, hogy futnak e rendszer alatt is jobbnál jobb játékok, de idő híján, illetve hozzáértés híján nem tudom hogy hogyan és honnan lehet beszerezni őket. 1-2 weboldalt megnéztem és a frász jött rám a milliónyi terminál bejegyzéstől. Létezik ennek egyszerűbb módja, vagy olyan tároló, ahonnan egy 10 éves gyerek is kedvére mazsolázhat?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- OTP Bank topic
- 100 millió dolláros bónuszokkal csábítja a Meta az OpenAI szakembereit
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Goddess of Victory:Nikke
- Vicces képek
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- iPad topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest