- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Socket AM4
- OLED TV topic
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lev258 #10120 üzenetére
Tapasztalta még valaki azt jelenséget, hogy a videók megakadnak néha? Legfrissebb mint.
Gép: HP elitebook 840 g1Igen, tudom, hogy ezt szoktátok javasolni, de a kolléga leírásából meg abból, hogy ugyanezt a rendszert nemrég 3 különböző Elitbookra is felraktam, nekem kizártnak tűnt olyan gond, amit live-val ki lehetne szűrni. Talán ha nem ilyen gépről van szó....de egyébként valóban igazad van a live-val!
(#10119) Tesla93
(#10121) Amazonas
Bárkinek lehet jó ötlete, amire más nem gondolt éppen! Több szem többet pislog.
Egyébként van a Cinnamonnak is
Energiakezelő
beállítója, de mint írtam is, GUI-s megoldással ezt nem nagyon lehet kezelni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest