- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- Milyen egeret válasszak?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Apollyon #17684 üzenetére
mindent kerülni kell, ami p*cstering kód.
Szerintem az ember csak egy ikon, ő jelenti a régi Linux konzumeresedését és desktoposodását.
Csakhogy amíg 100 átlagfelhasználóból 99 azt kérdezi, miért rossz neki ez az ember, addig.....Homed dettó, Te is kérded mi az, de gyakorlatilag tök mindegy, mert az az ember találta ki, így biztosan szar lehet csak.
A púzaudióval bizonyította már, hogy alkalmatlan arra, amit csinál.
Ez is olyan, hogy amíg olvasom, de sosem tapasztalom.....mondjuk anno Debian alatt épp ez oldotta meg a hangproblémámat. Szerintem mikor én áttértem kezdő homed-nek, már ez volt a disztrókban, szóval én a boldog tudatlan kategóriát gyengítem.
Amúgy főleg a halállusta rendszergizdákat szivatja ez a Potter koma. Hú b+ valamit csinálni is kell, nem csak pocsvakera lesz még 3 évig........ez kicsit olyan, mintha a bányász nyekeregne, hogy 2 év után kitalálják neki, hogy ütögesse már kicsit a szénfalat odalenn másfajta csákánnyal. Jó, hogy morcos lesz, hiszen 2 éve le se kellett mennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fotók, videók mobillal
- Synology NAS
- Óra topik
- További aktív témák...
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10850H T2000 32GB 512GB ujjlolv IR kam új akku gar
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest