- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Még nem olvastam végig, de igen, valóban sok történetmesélés van.
Kicsit lassan haladok az olvasással, mert angolul van meg és néha szótárazni kell.(#15933) Frawly
Erről a körülölelő kijelzőről, meg a Fold-ról azt tudom mondani, hogy igazi baromság.
Mondjuk a Fold annyiból érdekesebb, hogy kis vastagságért cserébe lesz egy nagyobb képernyőd, de totál bukó ez a technológia, mivel most már tartalmaz egy mechanikus részt is ugye.
Ezek így techdemóknak jók, hogy már tudunk ilyet is, de a mindennapokban totál béna, mindkét opció.Nekem "okostelefon" megoldásra a The Expanse sci-fi sorozatban lévő megoldás tetszett, ami ugyan elég valószínű, hogy soha nem fog megvalósulni, de életképesebb ötlet mint ezek a frankeinstein kijelzős szörnyek.
Ott úgy volt, hogy a telefonjuk úgymond egy teljesen átlátszó, sima üveglap volt, ami képes az oldalára kivetíteni interaktív (azaz kezelhető) hologramokat. Persze ez tényleg totál sci-fi, ennél is inkább valószínűbbnek találnék egy apró kütyi mütyüt, amit beépítenek az emberek szemébe, mint a Black Mirrorben, és gyakorlatilag szemmozgással tudnánk vezérelni.Ezek a nagy tepsi cuccok viszont nevetségesek, 3D tévé és Win Mobile szaga van....
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest