Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
country
csendes tag
sziasztok
most a következőt produkálja /vagy én inkább/ a gedit parancsot nem ismeri a terminálban. ott került elő a dolog hogy a kolegához hasonlóan próbáltam láthatóvá tenni az ntfs partíciómat és miközben az ubuntus oldal tanácsait próbálgattam ezzel kellett szembesüljek. megtalálom a hda1partíciót de egy jó nagy lakat van rajta mintha nem lenne hozzá jogosultságom. -
country
csendes tag
hali
na visszatértem. hát a package manager volt a kulcsszó mert terminálból apt-get tel még mindig nem találja a telepítendő tárolóit. érdekes mert amikor updateltem a kubuntut azt simán megtudtam így oldani. no synapticból telepítettem a valknutot a nicotinet és codeceket. már csak a nyomtató és a digitális fényképező van hátra amit felismer de vmilyen könyvtárat nem talál. vmilyen általános tanács vagy legyek konkrétabb.
köszi az eddigi segítség -
country
csendes tag
no nem szeretnék senkit idegesíteni/láma vindóz átálló vagyok/ de csak nem tudok telepíteni kubuntu alatt /most szó szerint magam alatt vagyok/. na mondok rákeresek a valknutra. remek találat letöltés persze ubuntu nincs megjelölve jó talán debian jó lesz?? vmi francia oldalra el keresek valami letölthetőnek látszót rpm?? persze itt már mandrake szerepel, ez az ami kéne? jó lejön nyomkodok Konsole-ban sudo apt-get install valknut. eredmény nem található a csomag. most merre mit minek ésatöbbi?
-
country
csendes tag
köszönöm a segítséget de pösti paraszt vagyok
no erre gondoltam is csak nem tudtam bejelentkezni rootként az elvileg a rendszergizda nem? tehát kapásból nem lehet úgy telepíteni, hogy ne legyenek userek hanem csak root? elvileg tökéletesen érthető. no akkro még1x nekifutok. az ubuntun nekem asszem volt valami torrent kapásból a csomagban. hűű de akkorák a topikok beleőszülök mire végigolvasom őket -
country
csendes tag
szevasztok
nem találtam ennél kezdőbbeknek szóló topikot hát ide írom. szokásos sztori megunja láma a vindózt szeretne vmi mást, keresgél. UHU már az elején nem tetszik. Kubuntu zseniális felmegy mindent lát működik kattog zenél. Egyszerű felhasználó volnék, de azért néha jól jönne vmilyen új program telepítése is, fájlcserélő stb. no itt teljesen megakadtam. odáig eljutottam, hogy elolvasom a szöveges install fájlt és megpróbálom lépésről lépésre elkövetni azokat de nem nagyon sikerül. alapjaiban idegen az egséz. hol találok a neten valamilyen 1xű user számára is érthető leírást. nem programozni szeretnék, csak telepíteni
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest