- Házimozi belépő szinten
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- RAM topik
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt az őzest nem ismertem, de szintén Tibi komám ördögi Linuxozása ihlette, hogy beraktad?
(#92413) Rowon
Ha már kétszer is olvashattuk ezt a velős megállapítást, én is leírom analógiában:
Csupán azt akartam jelezni, hogy nem mindenkinek és nem mindenre jó a Windows - már.
Linux mindenre jó, de egyes hw-ekkel kicsit munkásabb és aki Windowst akar, az hanyagolja. Én 10 éve a Windowst akartam hanyagolni, nem is kerestem azt a Linuxban és tök laikusként bizony megdolgoztatott. A Win meg copatott mindig, akkor már inkább a megdolgoztatás!
Alap, ha Linuxra áttér valaki, hogy ne ragaszkodjon a megszokott Wines programjaihoz, értelmetlenül, teszem hozzá, mert ha kizárólag azt lehet valamire használnia, az más. Legyünk már kicsit rugalmasak és modernebbek Linux alatt...mondjuk ez Tibi komámra nyilván nem vonatkozik, még 20 év múlva járókeretből kipattanva is a nyamvadt XP-s appjait fogja nyúzni!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Házimozi belépő szinten
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- RAM topik
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest