Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vasti74

    aktív tag

    válasz Kazakovian35 #79689 üzenetére

    Én nem érzem úgy, hogy pl. egy Linux Mint tele lenne felesleges vackokkal...

    Amúgy meg nulla helyet foglal, nem emlékszem már pontosan, de a friss telepítés valami 8GB körül van. Én dobtam rá még ezt-azt, meg rendesen letakarítva sincs (régi telepítőcsomagok, stb.) , de így is csak 12GB helyet foglal a rendszer a rendszerpartíción.

    Szerintem a felülete is egyszerű, felesleges biszbaszoktól mentes :-) Utálom a karácsonyfa kinézetű munkaasztalt, azért is maradtam talán most már sok éve ennél.

    Tudom, minden a végletekig személyre szabható, főleg egy linuxban ;-) De én ezzel sem szeretek időt tölteni: feltelepítem, nézzen ki úgy és működjön úgy, ahogy nekem megfelel. A Mint MATE nekem ilyen: még egy témát vagy háttérképet (minek is: úgysem látom soha a futó programoktól ;-) sem szoktam változtatni, feldobom, és használom ;-)

    Szóval egy ilyen masinára kár minimál vackot keresni: próbáld ki a Mint-et MATE-el, valószínűleg tetszeni fog. Ha nem, akkor keress tovább ;-)

    (Ja, anyunak egy C2D E8500 procis gépe van 4GB memóriával és 60GB-os SSD-vel, chipset-be integrált grafikus kártyával, és azon is teljesen jól használható, Youtube FullHD-ben nézhető, stb.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák