Új hozzászólás Aktív témák

• tusi74

őstag

válasz VaniliásRönk #4772 üzenetére

"Az a baj, hogy dualbootnak nem látom értelmét, nekem a Linux nem hobbi, megpróbáltam M$ nélkül megoldani az életemet, de úgy tűnik egyelőre nem fog menni. :((("

Nekem már összesen 2 program miatt kell a Win, az egyik az Abbyy Finereader, a másik egy spéci iskolai program az ASC Timetables, aminek még hírből sincs Linuxos verziója. Ha ezekkel van dolgom, akkor visszabootolom, a Vistát, de minden mást el tudok végezni Ubuntu-n. Gyorsan, pörgősen. Egyszerűen hatékonyabb. Eddig minden gyorsabban fut. De pl. az sem mindegy, hogy mivel nekem a Skype pénzzel van feltöltve, hogy 1000 Km-rel arrébb kristálytisztán hallanak-e, vagy még az egyébként is természetes akcentusom mellett (nyilván bármily jól beszél az ember egy idegen nyelvet, csak nem az anyanyelve), még dadogok is, a Skype akadozása miatt. Tehát nekem mára munkaeszközöm lett az Ubuntu, közel sem hobby. Az már más kérdés, ha már így is úgy is egész nap megy a gép, miért ne MSN-ezzek, és csináljak bármi szórakoztatót, amit a WIN-en megszoktam.

Nekem jelenleg olyan érzés, mintha vettem volna egy új gépet. Olyan teljesítményt hozott ki a 2,8 GHZ Cerka+1 GB RAM+FX5500-amból, hogy csak ámulok, bámulok.

Új hozzászólás Aktív témák