- Milyen notebookot vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- 
			  PROHARDVER! Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Csokimester csendes tag Na sikerült összegyűjtenem a kérdéseim: 1. ha fel akarom telepíteni az Ubuntut, akkor elég e neki ha a mostani C meghajtóm (ami 20 giga) felosztanám egy 15 és egy 5 gigás partícióra? a 15ös lenne a linux rendszer az 5ös meg a swap, bár nemtom hogy swap partíció kell mert 1giga ramom van, és valahol azt olvastam hogy 1 giga körül már nem feltétlenül fontos. 2. kezeli e a linux fájlrendszer a 4 gigánál nagyobb fájlokat? mert elég sok iso fordul meg a gépemen, és nem szeretnék ezzel befürödni hogy utólag derül ki, hogy nem tudja kezelni. 3. tudna valaki olyan oldalt linkelni, ahol le van írva hogy hogy működik a programok telepítése?  mert találtam egy két oldalt, de legtöbbje nem olyan sülttök kezdőknek készült mint én mert találtam egy két oldalt, de legtöbbje nem olyan sülttök kezdőknek készült mint én Előre is köszönöm a válaszokat! Előre is köszönöm a válaszokat! mod: ngabor2: megcsináltam amit mondtál, ki is írt egy pár dolgot a terminál, de nekem a wireless azért nem müxik most, mert egy gombbal kell bekapcsolni a gépen hardveresen. És ennek már utána néztem, hogy ehhez melyik program kell (fsam7400 vagy acer hotkey), szóval elvileg annak mennie kell ha feltelepítem.  
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Milyen notebookot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Windows 10
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mert találtam egy két oldalt, de legtöbbje nem olyan sülttök kezdőknek készült mint én
 mert találtam egy két oldalt, de legtöbbje nem olyan sülttök kezdőknek készült mint én  Előre is köszönöm a válaszokat!
 Előre is köszönöm a válaszokat! CPT.Pirk
 CPT.Pirk