Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PumpkinSeed

addikt

válasz TROGLODITA #18668 üzenetére

Szerintem az Ubuntu, azért mert gondolom irodai gép talán csak az OpenOffice termékei lesznek rajta használva, arra pedig nem kell nagy stabilitás, hogy azok elfussanak. Ahhoz képest, elég sokat elbír az Ubuntu is, és szerintem a felhasználó támogatottsága annak a legnagyobb.

Mintet nem ajánlom a saját szubjektív véleményem szerint mivel rosszabb a megbízhatósága mint az Ubuntunak, és nincs is rá olyan nagy támogatottság, mint az Ubuntura.

A Debian-t ajánlom is meg nem is. A 4 disztró közül ez a legstabilabb, de viszont nem éppen irodai alkalmatosságokra lett tervezve. Ez a saját döntésed, hogy akarod-e ezt használni, vagy nem. Nekem például ez a személyes kedvencem, de mégse tenném fel otthoni illetve üzleti célokra, kivéve ha mysql-ben akarod tárolni a vásárlókat az üzletben, mert akkor ezt érdemes választani.

Az OpenSUSE szerintem egyáltalán nem érdemes feltenni. Első indok azért mert egy normál userrel nézve nem egyszerű dolog azt használni. Több indokot nem tudok róla mondani, mert még soha nem mélyültem el benne ténylegesen úgy ahogy kellene.

Új hozzászólás Aktív témák