Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

CPT.Pirk a Chakrát ajánlja mindenre, én meg a Peppermint OS-t :)
    Lubuntu alapokon, szerény igényekkel, de szép és gyors. Kezdésnek sztem jó lehet.

Jah, egy kis "felhasználói élmény fokozása" ;]
    A jó 1,5 éve idős párnak telepített Ubuntuhoz ismét hívtak... Nem megy a mail. De hát webes... De nem megy. Kitörölték az ikonját. További problémák: Chrome-ban elírták a jelszót pár helyen, így mindet töröltem és újra beléptünk, a jókat jegyezte meg. Problem solved. Frissítettem is, meg ilyesmi.

Másik: ezer éves Dell laptop, az is jó egy éves telepítésű Xubuntu. Annó szívtam vele, mert wifi a nyílt fw-vel nem ment, zárt telepítésével sem... utána leszedtem a zártat, leírásból le kellett tiltani egy fw-t és másikat betölteni, kész. Visszakerült, nem megy a mobilnet... Mondom rádugod, mennie kellene, csak ki kell venni a kapcsolatnál a két MS nevűt. NEm megy. Elhozták. A hiba oka: beírták a felhasználó nevet és a jelszót. Töröltem és újra kezdtem, felismerte, Magyar o., stb. Kivesz kapcsolatnál a két M$-t és kész.

Szal. linux nem jó biznisz, se vírus, se semmi nyavaja... :D éhen fogok halni, ha sokat telepítek :((

Új hozzászólás Aktív témák