- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Na látod, éppen ezért van az, hogy teljes körűen nem lehet ezt a disztrót ajánlani (és azért nem is szoktad) kivétel nélkül mindenkinek
de már én is gyanakodni kezdtem, hogy kapsz érte valamit ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viszont hiába van már nagyon sok mindenkinek erős friss hardvere, irtózatosan sokan vannak kisebb szerényebb gépekkel. Főleg linuxos körökben, mert ugye aki linuxot használ az olyan dolgokat csinál nagyrészt a gépen amihez elég egy szerényebb vas is.
Értem ezalatt, hogy kinuxon a játszósok is kevesebben vannak, ami ugyebár a nagy előrevivője a hardver fejlesztésnek.
Az én thinkpad r52-esem is még bőven nyújtja munkára amit elvárok tőle, max a csillivilli ablakkezelőkkel gyűlik meg a baja, de azokat így nem is használom.
Egy szónak is száz a vége (vagy pont fordítva
) a lényeg hogy a chakra azért inkább egy bizonyos réteg igényeit kielégítő disztró, nem olyan amit mindenkinek nyugodt szívvel lehet ajánlani (na ide milyen szmájlit tegyek?
vagy
vagy
)(#16311) ViZion: Na az androidos appok futtatása nagyon nagy lenne, és valóban sokakat húzna linux irányba. (Itt szintén megint sokat dob a latba a játék appok használata)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

de már én is gyanakodni kezdtem, hogy kapsz érte valamit ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
) a lényeg hogy a chakra azért inkább egy bizonyos réteg igényeit kielégítő disztró, nem olyan amit mindenkinek nyugodt szívvel lehet ajánlani (na ide milyen szmájlit tegyek?
vagy
)