Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Clemi

    veterán

    válasz rokefeller #15277 üzenetére

    Akkor nekem nem játszik.... én most a LinuxMint-et próbálgatom, és azon nem Gnome felület van, hanem asszem valami saját öszvér Nadia nevű.

    Bár elsőre úgy nézett ki ez lesz nekem a legjobb rendszer, de kezdek befordulni a hülyeségeitől. Most egy olyan egyszerű feladattól akadt ki a rendszer, hogy rádugtam USB kábellel a Canon gépem, aminek fel is csatolta a kártyaolvasó részét a rendszer, sőt böngészni is tudok a kártyán lévő könyvtárakban, de a rajta lévő képeket megnyitni vagy bemásolni a gépre már képtelen. Csak elindult, hogy Copying futkos az állapotjelző csík, ami nagyon látványos, de az égvilágon semmi nem történik. Egyetlen árva byte se mozdul. Megint mintha a rendszer valamilyen jóváhagyásra várna, csak épp ablakot nem ad fel ahol a jóváhagyást el kellene végezni. Pont mint mikor hálózati tárolóról akarok megnyitni bemásolás nélkül egy dokumentumot.

    Ha kiveszem a gépből a kártyát, és egy kártyaolvasóval csatlakoztatom a laptopra, akkor persze minden megy rendesen. Vagyis driver gondja van? Na és olyat honnan? Egyáltalán milyet? A rendszer miért nem jelzi, hogy driver kell neki?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák