Hirdetés
- iPad topik
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Jöjjön ami KIMARADT... 😅 — 2025 REEL
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Én is gondolkozom LightScribe íróü beszerzésén.
Eddig a vissza olvasásák alapján van egy körübelüli listám. PPeter ajánlása alpján az első helyen a BenQ áll. Amiről nem olvastam, azok a HP írói, annak ellenére, hogy ők fejlesztették ki ezt az eljárást. HP-ből két különböző LS írót találtam, a DVD640i, és a DVD840i. A kettő között ha jól értem, csak a DVD-RAM írási képesség a különbség. Ezt jól olvastam? HP DVD640i hol kapható és mennyiért? Minőségre milyen a HP? NEkem volt régen CD íróként LiteOn-om, akkor nagyon meg voltam vele elégedve, és a mai napig hibátlanúl megy annál az embernél, akinek eladtam. Ez alapján bizalmat szavaznék a Liteonnak, de a PPeter saját oldalán azt írta, hogy mostanába eléggé bizonytalan minőségűek a LiteOn-ok. Ezt ki tudnád fejteni bővebbe PP? A városban ahol lakom az árlistákon csak a Samsunkg, és az LG szerepel. Samsungot nem akarok, a régi bedöglött Pionner SlotIn-es dvd olvasóm helyett vettem kb. 2 éve, de nagyon vacak a hibajavítási képessége... Rosz lemeznél egyszerűen csonttá vagyasztja a Wint, jó lemeznél is előfordúl, hogy küzködik, és már új koörában is néha hülyéskedett. Úgyhogy ezek alapján még 1x nem akarok venni semmijen Samsung optikai meghajtót
Az LG az itteni hsz-ek alapján elég vegyes, van akinél jó, és van, akinél nem az igazi, úgyhogy ezt a márkát is kerülném, bár a listára ennek ellenére felveszem.
Szóval a listám:
HP DVD640i
BenQ DW1625
Philips DVDR16LS
LiteOn SHW-16H5S
LG GSA-4166B
Ezekről szeretnék egy ár/beszerezhetőség infót, és a HP, LiteOn-ról pedig minőségi, megbízhatósági infót is kérni.
Köszönöm
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az LG az itteni hsz-ek alapján elég vegyes, van akinél jó, és van, akinél nem az igazi, úgyhogy ezt a márkát is kerülném, bár a listára ennek ellenére felveszem.