Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- Projektor topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Én is gondolkozom LightScribe íróü beszerzésén.
Eddig a vissza olvasásák alapján van egy körübelüli listám. PPeter ajánlása alpján az első helyen a BenQ áll. Amiről nem olvastam, azok a HP írói, annak ellenére, hogy ők fejlesztették ki ezt az eljárást. HP-ből két különböző LS írót találtam, a DVD640i, és a DVD840i. A kettő között ha jól értem, csak a DVD-RAM írási képesség a különbség. Ezt jól olvastam? HP DVD640i hol kapható és mennyiért? Minőségre milyen a HP? NEkem volt régen CD íróként LiteOn-om, akkor nagyon meg voltam vele elégedve, és a mai napig hibátlanúl megy annál az embernél, akinek eladtam. Ez alapján bizalmat szavaznék a Liteonnak, de a PPeter saját oldalán azt írta, hogy mostanába eléggé bizonytalan minőségűek a LiteOn-ok. Ezt ki tudnád fejteni bővebbe PP? A városban ahol lakom az árlistákon csak a Samsunkg, és az LG szerepel. Samsungot nem akarok, a régi bedöglött Pionner SlotIn-es dvd olvasóm helyett vettem kb. 2 éve, de nagyon vacak a hibajavítási képessége... Rosz lemeznél egyszerűen csonttá vagyasztja a Wint, jó lemeznél is előfordúl, hogy küzködik, és már új koörában is néha hülyéskedett. Úgyhogy ezek alapján még 1x nem akarok venni semmijen Samsung optikai meghajtót
Az LG az itteni hsz-ek alapján elég vegyes, van akinél jó, és van, akinél nem az igazi, úgyhogy ezt a márkát is kerülném, bár a listára ennek ellenére felveszem.
Szóval a listám:
HP DVD640i
BenQ DW1625
Philips DVDR16LS
LiteOn SHW-16H5S
LG GSA-4166B
Ezekről szeretnék egy ár/beszerezhetőség infót, és a HP, LiteOn-ról pedig minőségi, megbízhatósági infót is kérni.
Köszönöm
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asztalos klub
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- További aktív témák...
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- Dobozos ÚJ HP Victus i5-13420H, RTX 3050 (6GB), 144Hz
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az LG az itteni hsz-ek alapján elég vegyes, van akinél jó, és van, akinél nem az igazi, úgyhogy ezt a márkát is kerülném, bár a listára ennek ellenére felveszem.