Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kraptor
őstag
Samsung írot még most se ajánlok senkinek. Tapasztalataim csak rosszabbodtak nem javultak az íróval kapcsolatban
. Viszont a Philips LS CD/DVD meeze nagyon szép, legalább is amiket én kifogtam azok jobb minőségűek voltak mint a Verbatim. Az miért van, hogy néha nagyon frankón sikerül az LS írás máskor meg mintha egy kicsit ''off'' lenne az egész és homályos. Majd rakok fel képet illusztrációnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Formula-1
- YouTube
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Túraautó topik
- iPhone topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kés topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Viszont a Philips LS CD/DVD meeze nagyon szép, legalább is amiket én kifogtam azok jobb minőségűek voltak mint a Verbatim. Az miért van, hogy néha nagyon frankón sikerül az LS írás máskor meg mintha egy kicsit ''off'' lenne az egész és homályos. Majd rakok fel képet illusztrációnak.