Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kraptor
őstag
Samsung írot még most se ajánlok senkinek. Tapasztalataim csak rosszabbodtak nem javultak az íróval kapcsolatban
. Viszont a Philips LS CD/DVD meeze nagyon szép, legalább is amiket én kifogtam azok jobb minőségűek voltak mint a Verbatim. Az miért van, hogy néha nagyon frankón sikerül az LS írás máskor meg mintha egy kicsit ''off'' lenne az egész és homályos. Majd rakok fel képet illusztrációnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Viszont a Philips LS CD/DVD meeze nagyon szép, legalább is amiket én kifogtam azok jobb minőségűek voltak mint a Verbatim. Az miért van, hogy néha nagyon frankón sikerül az LS írás máskor meg mintha egy kicsit ''off'' lenne az egész és homályos. Majd rakok fel képet illusztrációnak.