- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@reeo
aktív tag
Nem azt mondtam, hogy onnan veszem. Csak belinkeltem a tulajdonságai miatt.
Ilyet tudok jó (?) áron 130k-ért, a kérdés az, hogy ennyit megér-e, ár/érték arányban jó e? -
-
félisten
-
félisten
válasz szabonagyur #12654 üzenetére
Minden készülékre egy év nemzetközi van, vegye bárhol.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
félisten
válasz Plazmacucci #12655 üzenetére
Nagy tévedés, nincs nemzetközi Lenovo garancia, főleg nem egy konzumerre alap kiépítésben Más gyártónál sem, itt sincs ilyen, és nincs olyan, hogy EU-n belül nem számít és társai
De tegyél majd próbát, akkor fognak rád csak nézni a magyar szervizben amikor olyan géppel jelensz meg ami itthon nem is volt kapható.
-
aclandiae
senior tag
mSATA SSD-t szeretnék tenni az Y510P-mbe.
Eredetileg 120GB körül gondolkodtam, azonban inkább a 250-est vállalnám be.Kinél milyen típus vált be?
-
beholder00
tag
-
Sefneni
őstag
Sziasztok!
Elég régen .írtam ide, szerencsére nem volt semmi baj a laposommal, egészen a legutolsó SW-féle driver frissítésig (358.50).
Olyan problémám volt -amit elég sok helyen olvastam is-, hogy a játékok nem akartak elindulni, vagy ha el is indultak, pár perc után kifagytak, esetleg hibaüzenettel elbocsátottak.
Ezt a problémát tegnap barátom próbálta orvosolni (LAN partyra voltunk hivatalosak, oda mégse lehet rossz géppel menni ), felrakta a Win 8.1 helyett a Win 10-et, összes drivert újrarakta, Nvidia-ból az utolsó előtti (355.98). Ezzel megyegetnek a játékokVISZONT
-Az Aida nem nagyon akarja észrevenni az Nvidia kártyát, csak az integrált Intelt.
-Futtattam a gépen egy 3D Mark Benchmarkot, csak kiváncsiságképp, aminek eredménye az lett, hogy Performance tesztnél ki se írta a végén a videókártyát, Extreme helyzetben már sikerült neki.
-Borzasztó lassú lett a bootolás a W10 alatt, kb 2-3 perc is kell, mire a Lenovo felirat után megjelenik a Welcome felirat, egészen addig fekete képernyő.NAMÁRMOST
Engem az érdekelne, hogy volt-e valakinek hasonló tapasztalata akár a driverrel, akár a lapossal, akár a videókártyával? Illetve tudtok-e a fent említett problémákra valamiféle megoldást? (Akár a lassú boot-ra, akár a driverre)
Plusz infó, hogy kb egy hónapja voltam a Laptopszalonban az éves tisztításon. Lehetséges hogy ott mozdulhatott el valami a hátlap alatt? (Gondolok itt csatira vagy ilyesmikre)+1 kérdésként még annyi, hogy Win10 alatt normális hogy az energiakezelő (vagy mi a hivatalos neve ) nem akar feltelepülni? Vagy keresnem kéne ahhoz is másféle drivert?
Előre is köszönöm a segítséget!!
(Lenovo Y50-70 i5 4200H, 860M 4GB, 8GB ram, 1TB HDD)
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
Akor
csendes tag
válasz Sefneni #12659 üzenetére
Nekem a bekapcs gomb megnyomása után 9-12 mp kell neki, hogy pl indíthassam a böngészőt.
Bár az enyém i7 8gb + ssd van benne. A 2-3 perc nagyon sok, még akkor is, ha nem ssd és i7 van benne szerintem.
Az energia akármi nekem is így van.Nekem most egyelőre be sem jón a lenovo driver oldala. Pedig elvileg van új bios + drive is.
Ez jön be LINK -
Tibe
aktív tag
Oke megtaláltom a notihoz az új biost, fel is tettem már!
-
kzolee216
senior tag
-
beloadjoker
őstag
válasz kzolee216 #12664 üzenetére
Szép!
Esetleg nem tudtok valakit aki Pécsen kitakarítaná és pasztázná is a gépet? Matricákra vigyázni kellene, tényleg mennyire volt problémás matricák miatt a szétszedés, pasztázás összerakás?
Egyébként közben valami hűtőpadot használtál?[ Szerkesztve ]
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
beloadjoker
őstag
válasz beloadjoker #12665 üzenetére
Meg van egy bill csavar amit már írtak korábban hogy kicsit utána kéne húzni, ahhoz ,mennyire kéne szétkapni a gépet?
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
kzolee216
senior tag
válasz beloadjoker #12665 üzenetére
Én a garanciamatricával nem foglalkoztam, egyszerűen feltéptem és levakartam . Matrica a billentyűzet alatt található. Mindenképpen fel kell tépni ahhoz, hogy hozzáférj a CPU, GPU - hoz.
A gépnél 2 csavar volt olyan, amivel kicsit megszenvedtem. Alig tudtam kitekerni. Az egyik pont a legutolsó volt, ami tartotta a hűtőbordát. A gyári paszta nekem már teljesen szilárd volt, és nem tudom ki csinálta, de eléggé gány munkát végzett vele. A processzoron és a GPU-n nekem annyi száraz szilikon volt, hogy az csak na. 20 percig oldottam, mire le tudtam pucolni. Pucolásra sebbenzint használtam, majd egy antibakteriális kendőt találtam, amivel leszedtem a száraz szilikont. Továbbá használtam még fülpiszkálót is, az apróbb helyekre.
A GPU védőműanyaga alatt (nem tudom hogy hívják) tele volt száraz szilikonnal. Jó, hogy nem lett zárlatos a chip.
Ezt eltávolítottam, mert máshogy nem tudtam volna lepucolni, majd fekete szigetelőszalaggal leragasztottam a chippet.A szétszedés szerintem nem bonyolult, csak vigyázni kell, nehogy valamit letörj, elszakíts. Összeszerelésnél viszont a csavarokra érdemes figyelni, mert úgy jársz mint én, és az összeszerelés végére neked is marad egy csavarod
Kezdhettem újra a bontást, de szerencsére csak a fedlapot kellett leszednem.[ Szerkesztve ]
-
Akor
csendes tag
Ma kicsi adatmentés volt, és érdekes dologra lettem figyelmes. Ugyebár a jobboldali 1 usb, usb 2 volna elvileg. A baloldali 2 db elvileg usb 3. Na, nekem a 2 db usb 3 aljzat közzül az egyik sokkal gyorsabb adatátvitelt produkált.
Ötlet? Nektek mind a kettő egyforma sebességet tud? -
Sefneni
őstag
Aki esetleg y50-et használ, tudna nekem egyet screenshotolni a GPU részről? Érdekelne hogy másnak megjelenik-e ott az Nvidia kártya, vagy (mint nekem), csak az Intelt mutatja.
KösziNot all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
marilllyo
veterán
Van még valaki aki kicserélte a belső vinyót SSD-re és külsőként használja azt ami benne van? De úgy, hogy nagyjából non-stop rajta lóg?
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
aclandiae
senior tag
Van valakinél ez a BIOS (Y510P tulajok)?
-
beloadjoker
őstag
Hali srácok!
y510pről lenne szó
mi a helyzet win10el? /most külsőről tudok linuxozni úgyhogy belsőre feldobnék egy wint/
Szóval maradjak 8.1nél vagy dobjak fel egyből egy 10et? Mik a tapasztalatok, driverek jók e stb..Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
LucentTwo
tag
Sajnos sehol nem találtam azt, hogy a FullHD-s verzióban milyen típusú HDMI kimenet van. 1.4-es vagy 2.0-ás már?
-
marilllyo
veterán
Win10-zel mik a tapasztalatok? Driver szinten okés már? Érdemes lecserélni?
-
LucentTwo
tag
válasz marilllyo #12682 üzenetére
Hali,
Közel egy hónapja win10-el használom, (nem is volt fent más) minden tökéletesen fut nálam, összes jelenlegi játék is elmegy és a régiek is. Nekem csak a videókártya driver-t kellett leszednem, minden mást leszedett magától. Én csak annyit vettem észre, hogy az Edge ritkán "összeomlik", de más böngészőt nem is használok, nekem nagyon bejött.
-
beloadjoker
őstag
Esetleg valakinek win10+y510p tapasztalat?
-
marilllyo
veterán
Van különbség ha EFI vagy normál módon rakom a win 10-et? Telepítésnél kérdezte, hogy EFI vagy sima módon bootoljak be a pendiről. EFI-t választottam így ...kicsit csicsásabb volt a telepítő? Egyébként számít valamit?
-
dzsuhasz1
csendes tag
Esetleg valaki kapott Overwatch beta kulcsot? Ha igen, hogy megy a kis masinánkon ? (y510p, 750m sli)
-
pmheros
őstag
válasz beloadjoker #12686 üzenetére
Volt fenn az y510p -men win10 pro x64.
Volt fenn win7 -ből frissítéssel, majd tiszta telepítéssel is. Nálam szépen ment minden, kivéve Lenovo Energy Managment szofvtert, az néha zavarba jött hogy meddig kell töltenie (60 vs 100%). Illetve az akksi formázást sem tudta végrehajtani. Visszaraktam a 8.1 -et és ezek a hibák megszűntek.
nem vagyok tökéletes
-
atoka1
tag
Sziasztok! Van egy 2011 es Lenovo Y570 laptopom. i5 proci, 750 es vinyó, , aksi jó. Szerintetek milyen eladási árat képviselhet kb, mert nem találok eladót hogy belőjem?
-
interfész
tag
sziasztok!
tudom hogy nem y szeria de hátha tud valaki segíteni
a következő problémám lenne egy új Lenovo E50-80 win8.1 64 es géppel: Minden driver fent van, minden funkció bill. működik csak a repülő üzemmód nem. a gyári oldalon nincs külön ilyen driver mint pl a hp nál azaz win 10 esre van de az ugyan az a driver mint ami fent van nekem most a 8.1 alatt megnéztem.
maga a gomb jó mert az F7 könyvtár létrehozás működik a total commanderben.
esetleg valakinek valami ötlet?? nagyon megköszönném !!!Minden ami számítástechnika, PC-k építése, szerelése, diagnosztizálása, alkatrész beszerzések, hálózat, stb. Érdeklődni lehet: 06-20-212-0898 A termékeket itt lehet átvenni: 1039 Árpád utca 64, H-P 9-16
-
dzsuhasz1
csendes tag
Sziasztok!
Régebben mintha olvastam volna itt, hogy valakinek sikerült rendelni a billentyű gombok alatti műanyag részeket. Remélem létezik ilyen és nem csak hallucináltam.. mivel a mai nap során, gondoltam kitakarítom a gombok alatti részt, minden ment simán, majd visszarakás után, 2-3 gombnak a nyomása nagyon szokatlan volt. Megnéztem utána és észrevettem, hogy ilyen kis 1mm-es pöcök letört mind a 3 db-ról. Mivel elég zavaró, így gondoltam inkább lecserélem.. Ha valakinek van valamilyen ötlete, szívesen meghallgatom -
marilllyo
veterán
-
marilllyo
veterán
Lenovo W10 driverek közül ti mit raktatok fel? Van itt Battery Gauge meg új Energy management+Repüló mód.... Ezeket próbáltátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest