Hirdetés
- [Re:] Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- [Re:] Japánban debütált a CFD Gaming 10 GB/s-os SSD-je
- Vezetékes FEJhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Orbitális VGA-val készül az NVIDIA?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Teljesen megbénítaná a Huawei-t az USA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibe
aktív tag
Én mostanában gondolkozom noticserén, és egy ilyen Y50-esre beneveznék, de normális tesztet még nem találtam róla. Vennék mellé egy 82cm-es Fullhd ledtv-t és összekötném vele, és úgy tolnám a Diablo3-at!
Tényleg hülye kérdés, ha mondjuk a noti kijelzője 1366x768-as, de van egy Fullhd-s tv-d amire kiteszed képét akkor a tv-n 1980x1024-ben lehetne gamelni,mivel a vga kártya tudja, ugye? -
Tibe
aktív tag
Köszi Sarp, i7-re fogok pályázni.
Pl. Német sógoroknál ez sztem kifejezetten jó árban van : -
Tibe
aktív tag
válasz
metalbambi #8224 üzenetére
Ez engem is érdekelne...
Vki tapasztalat?
-
Tibe
aktív tag
Sziasztok, március körül tervezem egy I7-es 860m 4gb-os Y50-es vételét, a kérdésem hogy nem jön újabb széria ebből? Miket hallani? Köszi!
-
Tibe
aktív tag
Sziasztok!
Mit tudtok arról hogy tavasszal jön az új Lenovo noti már a 9XX-es Geforce vga-val?
-
Tibe
aktív tag
Kint már lehet kapni az új Lenovot, windózzal olcsóbb mint itthon nélküle
-
Tibe
aktív tag
Nem tudja vki mikor lesz kapható itthon az új Y50-es GTX960-al? Máshol már lassan 1 hónapja kapható....
-
Tibe
aktív tag
Sziasztok, itthon sosem lehet kapni már az új 960M-es Y50-et?
-
Tibe
aktív tag
Sziasztok!
Itt már lehet kapni az új GT960-as Y50-et. A kérdésem hogy kinek van tapasztalalta a bolttal?
Köszi!http://www.digiprime.hu/laptop/lenovo-laptop/lenovo-ideapad-y50-ar/lenovo-ideapad-y50-70-20852-elado
-
Tibe
aktív tag
Sziasztok!
Az új Lenovo 960-as Nvidiás notit szeretném megvenni, és jó árban találtam itt :
http://www.computerimperium.hu/images/Lenovo_IdeaPad_Y50-70.jpg
Kérdésem hogy milyen a bolt? Megbízható? Valaki vásárolt már ott?
Köszi!
-
Tibe
aktív tag
válasz
beloadjoker #12446 üzenetére
Nekem a 8gb memós FHD-s verzió kell csak vmi hdd-vel ami nem érdekes mert ssd-m tenném bele. 309.990 ft lenne ez. Itt a legolcsóbb ahogy néztem.
Máshol egy 10-essel drágább pl. itt :
http://www.edigital.hu/notebook/lenovo-y50-70-59-444784-notebook-fekete-p490483.html
[ Szerkesztve ]
-
Tibe
aktív tag
Megjött a notim végre
Y50-70 I7,8Gb,960GTX, 512GB SSD
Gyönyörű a képe.... az ssd-t átraktam a régi notiból a win10-et majd újra kell telepítenem, de így is kurva gyors.
-
Tibe
aktív tag
Érdekes dolgot vettem észre, nem nagyon használom a noti kijelzőjét hanem rá van kötve a noti egy tévére, és ilyenkor le van csukva a teteje is, valamiért ilyenkor visszaveszi a teljesítményt, a proci csak 1600mhz körül jár
Ha felnyitom ugyanúgy a tévén látok mindent de felmegy maxra a proci teljesítménye. Megnéztem mindent az energya managementben a win10-ben átállítottam mindent performancere de akkor is. Lehet hogy a hűtéssel van összefüggésben ez mert ugye ott van a szellőzője ahol a kijelző kapcsolódik a notihoz és ha lehajtom a tetőt akkor nagyon kis rés marad a meleg levegőnek. Elbaszott egy megoldás ha ez így van mindig kinyitva kell legyen a noti hiába nem haszálom a kijelzőjét.... Feketepont a Lenovonak hogy erre nem gondoltak.
-
Tibe
aktív tag
válasz
LucentTwo #12496 üzenetére
Szerintem a panel miatt megéri, nagyon szép a képe, csak lehetne egy kicsit több fényerő is rajta, mert full napsütéses szobában eléggé sötét. De persze úgy sem ott használod, de akkor is egy ilyen kategóriás notinál ne legyenek már kompromisszumok... vagy túl sokat várok el?
-
Tibe
aktív tag
válasz
attila6152 #12511 üzenetére
Az általad említett modellben ez található :
8. busz, 0. eszköz, 0. funkció Broadcom BCM4352 802.11ac Wireless Network Adapter
Tibe
-
Tibe
aktív tag
Oke megtaláltom a notihoz az új biost, fel is tettem már!
-
Tibe
aktív tag
Most akkor jó a legújabb driver vagy sem?
-
Tibe
aktív tag
Kérdésem van, hogy lehet beállítani hogy a noti(Lenovo Y50) funkcióbillentyűi (F1-F10) alapból ne a másodlagos funkciójukat töltsék be pl. sleep, touchpad kikapcsolása stb... Szal hogy értsd, ha most megnyomom az F1 gombot akkor lemegy nekem standbye-ba a gép. Pedig csak akkor kéne hogy lemenjen ha az FN billentyűvel együtt nyomom az F1-et. Vmi progit fel kell még tegyek a lenovótól? De csak az F billentyűk ilyenek pl. a nyilak az enter alatt jól működnek, ott csak akkor van másodlagos funkció ha az FN-el együtt nyomom.
Köszönöm!
-
Tibe
aktív tag
Sziasztok!
Ez szerintetek belefér a Lenovo Y700-ba?
Otthon még nem kapni 1TB-os M.2-es SSD-t. Azért nézegetem itt.
http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/5038278_-850-evo-1tb-m-2-samsung.html
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Erős "Grafikus" Laptop Tab -40% 15,6 AMD RYZEN 7 5700U 16/512
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M2 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehe
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M2 IPAD PRO 2022 11 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Garmin Fenix 7X solar, 42mm Rose, 2hetes, Számlás
- iPhone 14 Pro 256gb, purple ,független, bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: ELIN.hu Kft.
Város: Budapest