Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sefneni

    őstag

    Sziasztok!
    Elég régen .írtam ide, szerencsére nem volt semmi baj a laposommal, egészen a legutolsó SW-féle driver frissítésig (358.50).
    Olyan problémám volt -amit elég sok helyen olvastam is-, hogy a játékok nem akartak elindulni, vagy ha el is indultak, pár perc után kifagytak, esetleg hibaüzenettel elbocsátottak.
    Ezt a problémát tegnap barátom próbálta orvosolni (LAN partyra voltunk hivatalosak, oda mégse lehet rossz géppel menni :DD ), felrakta a Win 8.1 helyett a Win 10-et, összes drivert újrarakta, Nvidia-ból az utolsó előtti (355.98). Ezzel megyegetnek a játékok

    VISZONT

    -Az Aida nem nagyon akarja észrevenni az Nvidia kártyát, csak az integrált Intelt.
    -Futtattam a gépen egy 3D Mark Benchmarkot, csak kiváncsiságképp, aminek eredménye az lett, hogy Performance tesztnél ki se írta a végén a videókártyát, Extreme helyzetben már sikerült neki.
    -Borzasztó lassú lett a bootolás a W10 alatt, kb 2-3 perc is kell, mire a Lenovo felirat után megjelenik a Welcome felirat, egészen addig fekete képernyő.

    NAMÁRMOST

    Engem az érdekelne, hogy volt-e valakinek hasonló tapasztalata akár a driverrel, akár a lapossal, akár a videókártyával? Illetve tudtok-e a fent említett problémákra valamiféle megoldást? (Akár a lassú boot-ra, akár a driverre)
    Plusz infó, hogy kb egy hónapja voltam a Laptopszalonban az éves tisztításon. Lehetséges hogy ott mozdulhatott el valami a hátlap alatt? (Gondolok itt csatira vagy ilyesmikre)

    +1 kérdésként még annyi, hogy Win10 alatt normális hogy az energiakezelő (vagy mi a hivatalos neve :D ) nem akar feltelepülni? Vagy keresnem kéne ahhoz is másféle drivert?

    Előre is köszönöm a segítséget!! :R

    (Lenovo Y50-70 i5 4200H, 860M 4GB, 8GB ram, 1TB HDD)

    Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.

Új hozzászólás Aktív témák