- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danex
addikt
válasz kzolee216 #5102 üzenetére
Sose szabad elfelejteni ,hogy azok használják a fórumot többnyire akiknek gondjuk van vele, hisz akinek üzemel az szimplán használja és mivel nincs gondja nem is keresi fel plusz információkért a netet és téved ide.
Mindamellett igaz, hogy vannak gondok de drágább társaik se mondhatják el magukról, hogy hibátlanok.
-
Oceanus
tag
válasz kzolee216 #5223 üzenetére
Azt igy nem tudom fejbol, de azt igen hogy amikor en kiszedtem az ultrabaybol akkor azon is az volt/van hogy Graphics: 755m
De igazabol nem erdekel az az 1 fps, igy is hasit es imadom Angliabol meg kisse maceras lett volna visszakuldeni es minek tokoljek vele ha amugy meg jo nemde? Annyi az egesz hogy a magyar LEnovo-tol kerek egy hivatalos allasfoglalast hogy a vodkari problema miatt a szervizelessel nem lesz gond es kesz
Ember tervez, Isten perverz!
-
Kolcantas
csendes tag
válasz kzolee216 #5275 üzenetére
Nekem WIN8 alatt rendesen működik. Viszont azt vedd figyelembe, hogy nem minden program/játék támogatja az SLI-t. Például ironikus módon a Rome 2 sem, amit mostanában adnak sok gép mellé
Illetve ha felraktad az Nvidia drivert, akkor az SLI-t lehet be kell kapcsolni, alapértelmezetten azt hiszem le van tiltva (NVIDIA vezérlőpult)
-
Sheepczx
tag
válasz kzolee216 #5348 üzenetére
AC3nál sem tapasztaltam, viszont bf3-4 tényleg játszhatatlan
de ezen kivül én nem szaladtam bele semmibe...A csodás billentyüzetre (amit valaki feljebb emlitett) meg annyit hogy másnak is kopik a festék róla?
szerk:
(#5366) marilllyo: ki kell szedni(#5367) Ca3sar: MSI afterburner
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz kzolee216 #5397 üzenetére
Azt mondjuk nem próbáltam mert nem gyere be a crysis.. Most Far Cry 3 volt egy órát... Full hd médium. Az 75-77 fokosak voltak. Ultrán nekem is felfűti az ultrabayt 90-re.
Megnéztem.. Ngff nek nekem is csak a helye van meg :-( csatlakozó nincs
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
-
marilllyo
veterán
-
csontisaláta
csendes tag
válasz kzolee216 #5925 üzenetére
nekem is hasonló problémám van
ha nincs bent az sli kártya akkor normálisan fut a win tudok dolgozni a géppel
viszont ha bent van akkor csak játszani tudok... , mert különben nálam is összeomlik a driver ha csak simán a win fut + FF + office...ugyan ezeket a hibákat dobja mint nálad + egyszer volt egy olyan, hogy fizikailag eltávolítottam az sli kártyát és nem találja, ebből arra következtetek, hogy valami letilthatja a másik meg használni akarja
viszont akksiról (tehát nincs bedugva az adapter) megy szintén rendesen sli kártyával együtt fut normálisan a win ....
(remélem nem túl kuszán írtam le )
-
Sheld
senior tag
válasz kzolee216 #6077 üzenetére
Y510p-re lehet windows 7-et telepíteni? Mármint az oké, hogy win 98-at is rá lehet rakni... De win7 alá vannak rendesen működő driverek? Vagy kénytelen vagyok win8/win8.1-el megbarátkozni majd az új rendszeren? (Nem SLI-os gépről lesz majd szó.)
Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!
-
marilllyo
veterán
-
gygalilei
tag
válasz kzolee216 #6116 üzenetére
Nálatok is időnként akadozik a Heaven Benchmark 4 ? Tizedmásodpercekre néha, néhol megakad.Teljesen mindegy milyen beállításon, akár médiumon, 1366x768-on is.Olyan, mintha "töltene" éppen vagy mikrolag lenne.Tehát nem teljesen folyamatos a videó néhol, pedig az fps láthatólag nem esik le. A min fps is 30 fölött van.Ez általános vagy nálam van valami gond ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- BestBuy topik
- Mi történik egy netes csalás után?
- További aktív témák...
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest