Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz bteebi #21490 üzenetére
Hogy tervezed? A mennyezet síkjában lenne a szalag, vagy alatta akár szigetként?
Azért a 160*160 cm nem olyan nagy. Ha egy mód van rá, én kényelmesen, asztalon szerelném, mint létrán egyensúlyozva fej fölött.
Ha forrasztod, bármelyik kötésnél adhatsz neki tápot. Én volt, hogy egy 225 centis szalagot a 65. centinél tápláltam meg.Ha egy táblán rakod össze és azt rögzíted, mint egy panelt, akkor a tábla hátoldalán viheted a vezetékeket, elfér a kötés, táp, vezérlő is.
Arra figyelj, hogy a szalag vágási egységei szerint alakuljanak a csiga szakaszok hosszai. Borítékolható, hogy nem 40 centis rasztert fog kiadni.
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest