Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• stigma

addikt

válasz macilaci78 #20118 üzenetére

Hi, akkor lássuk a medvéd, kb így néz ki az álmennyezetem ahova akarom tenni (ahova hagytam ki helyet az az ajtó, de ugye oda is fog menni ledszalag csak magamnak így csináltam)
    A 3 db spot lámpa helye

A ledszalag tippre 1 cm széles, azaz a 20 méter is összesen 0,2 m2. Hogy lesz ez elég 20 m2-es helyiségbe, el nem tudom képzelni.
    RGB-CCT led, az utolsót kell nézni, 12mm széles.A LEDszalag már megérkezett kezemben tartom kb 0,5-1mm vastag saccra.

Már csak azt mond meg, hogy mi az a legnagyobb vezetékhossz, amin 12 V fog menni és az hány W, vagy A. Eszerint kell méretezni a vezeték keresztmetszetét. A másik irányból mi a legnagyobb áramerősség és ez milyen hosszú vezetékkel?
    Hát ez az amit nem tudok, :D vagyis ahogy terveztem kb:
    Én úgy képzeltem, ahogy írtam, ami max 2x5m LED(144W max) ehhez kapcsolódik a táp+kontorller. Viszont elhelyezést még passzolom és nem is tudom mennyi 6 eres kábelt kellene vennem ehhez. 15m akkor kevés?

A jelenlegi 220V ami van kb a bal sarokban van, vagy középen ahol a 360cm-es felirat kb (mondom ezt úgy hogy párszor létrára áltam fel és sokmint a mostani kültéri régi ledszalag miatt nem látok)
    A LED-et annó ném én csinálttam , hanem a régi tulaj aki kb 8-10 éve költözött ide, ahol most én lakom. Ez a led ami van, kültéri led+ Paneltápról megy)

Új hozzászólás Aktív témák