Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Micro Four Thirds
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferike81
senior tag
válasz
lacy86 #16612 üzenetére
Nem tudom hogy mekkora területet szeretnél megvilágítani, és milyen világítást akarsz. Nekem az udvaron most ilyen van. 3 méter magasan van és brutál erős a fénye. Elég lett volna belőle a 30W is. Az általad linkeltnél az a gond, hogy valószínűleg a hűtésen spóroltak. Egy 200W-os lednek már komoly hűtés kell mert a hő a ledek ellensége. Mennyi rajta a garancia? Az sem mindegy. Nézd meg amit linkeltem, ott van még sok led amire van 5 év gari. Szépen hangzik a 200W 4500-ért, csak valóban, de sem fényerőre nincs adat, sem garanciára nem láttam semmit. Szerintem azért az általam linkelt led olyan 20m távolságig jó fényt ad, ha ettől több kell akkor több kicsit kell elhelyezni helyi világításnak.
Új hozzászólás Aktív témák
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
- Windows 10
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest