Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
barazd
csendes tag
válasz
#65675776 #8685 üzenetére
daa-raa: Nem csoda. Tényleg nem működik.
Ugyanis elírtam, tehát maradjunk sima PCI slotnál, E nélkül. Bocsi.
Szóval a kábelek nem törtek, nincs rajtuk semmi gyanús jel. A csatlakozók is jók. Az S-Video kábel kevesebb mint egy éves, azt én egyszer bedugtam, és a hiba jelentkezése után néhány próbálkozást leszámítva, se mozgatva, se ki/be húzva/dugva nem volt.
A norma alatt nem tudom mit értesz, ilyen lehetőséggel nem találkoztam a beállításoknál. Ha esetleg a videó szabványra gondolsz, akkor az jól van beállítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux Mint
- Linux kezdőknek
- Gitáros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Projektor topic
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2020 128GB - 84% Akksi
- Gamer számítógép Z3 Plus
- Dualsense Edge PS5 kontroller
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest