-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkesy
addikt
Köszi a segítséget...
a WU nem ismerte fel, de a digitális aláírás ellenőrzésének kikapcsolása után, 2 kékhalál árán, sikerült feltelepíteni...
Esetleg azt még megtudnád mondani, hogy upc-s előfizetés esetén van-e valami beállításbeli trükk, mert nézhetetlen az a pár csatorna, amit megtalál...
Ahogy néztem (ismerős lakása) a upc-nek van egy beltéri egysége az egyik szobában egy tv-vel, a másikban (ahol a gép isvan) pedig a modem található, de a modem előtt egy elosztó van, és az egyik ága egy szűrővel megy a tv tunerrel rendelkező monitorba. Ahol, hát nem a legszebb a kép, de bőven a nézhető kategóriában van... ellenben, ha ezt az ágat a gépben lévő tunerhez csatalkoztatom, akkor,- mint fentebb említettem,- nézhetetlen lesz a kép minősége...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest