Hirdetés
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
attila.86
üzenetére
A PxDVR3200H kártyámat kipróbáltam Vista x64 oprendszerrel. Minden jól működik, de amikor rádióra váltok kiírja hogy "cannot open recording device". Ezután bár a rádió jól működik, ha megnyomom a felvételt azonal leáll és hibával kilép.
XP alatt teljesen jól megy ezekkel a beállításokkal:
Ha újra indítom a rádiót, az audio recording line mindíg visszavált mikrofonra, a compression format pedig wma-ra. ha mindent vissza állítok a kép szerint, a test sound
funkcióra nem csinál semmit.A Vista x64 teljesen új telepítés, a Leadtek griverekből is a legújabb van fenn. Adjatok ötletet ha tudtok.

-
törölt tag
válasz
attila.86
üzenetére
A probléma gyakorlatilag csak a Sonora családot érinti, azaz a PxTV1200, PxPVR2200 és PxDVR3200 H-t. Régi probléma, szerintem tudják is a Leadtek-nél. Változó az intenzitása, nálam 22-vel már csak nagyon ritkán fordul elő. Az utolsó három driververzió is kell hozzá. Az okát nem találom még, de az OS energiagazdálkodása nagyon gyanús nekem, mint kiváltó ok. Ha le van tiltva, akkor gyakorlatilag sosem jelentkezik nálam.
A probléma egyébként a hw előnézettel kikerülhető. Csak akkor kicsit lassabban vált csatornát.
-
bzoley
veterán
válasz
attila.86
üzenetére
Majd jön da-raa, és jól megmondja a frankót neked.
PxDVR3200H-t használ(ugyanaz, mint a tiéd), és a legfrissebb driverrel, 2.0.3.22-es PVR2-vel nincs gondja(ha jól emlékszem).
A különböző kártyák nem teljesen állja meg a helyét, mert nekem x64-es OS van fönn, 4GB rammal, és a terhelés nem üti meg a 4%-ot.
A sok PVR2 óta-nak meg semmi jelentőssége, ha csak az új működik jól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Könyvajánló
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- ARC Raiders - Máris túl 4 millión
- ZIDOO médialejátszók
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen videókártyát?
- OTP Bank topic
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest