Hirdetés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ilyen lesz a tévézés jövője a világ egyik legnagyobb gyártója szerint
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
#65675776 #4549 üzenetére
Köszi!
Azzal már próbálkoztam, önmagától is azokra a mhz-ekre állt be, de nem talált nézhető csatornát. Próbáltam kézzel hozzáadni, ugye úgy kell, hogy frekvencia hozzáadása, beírtam de semmi nem változott, mármint ugyan azon a frekin maradt.
Ha a jel gyenge, (bár a pár méterre odébb lévő tv-n simán bejönnek a csatornák), hogyan tudnám felerősíteni van erre valami hatékony eszköz, módszer?Köszi
-
sonaj0203
aktív tag
Hali!
Légyszi segítsetek!
Sógorom koros gépéből (pIII.) megörököltem egy winfast tv 2000 xp rm tuner kártyát, nagy nehezen életet leheltem beléje. Így most visztás gépemen megy pvr2 legújabb verziójával, (legalábbis remélem) a live update már nem talál frissítést. A gond az, hogy a kb 60 csatornából kb.10-et ha lát ill. beállít, akárhogy keresgéltem.
Mivel próbálkozhatnék még, mi lehet a problém?
Ja itt vidéken fibernet kábel van, ha ez számít.Előre is köszi és bocs ha már kérdezték, nagyon sokat utána olvastam, de még nem találtam megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest