-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lakatosturbo
aktív tag
Eddig xp-n úgy használtam pvr2-őt hogy a tunerhez adott kábel amin van svideo compozit meg stereo rca és egy jack dugó a hangnak. SZóval a kékszínű jackdugót bedugtam a mikrofon bemenetre és így szépen volt hang mind két hangfalból jött a hang.(cmedias hangarim van egy nagyon egyszerű)
Mikor áttértem vistára akkor egy csomó szabályzógomb eltűnt de betuttam állítani a mikrofon bemenetet a úgy hogy jobb gomb az óra mellet a kis hangszóró ikonra rögzítő eszközök itt beletuttam mennni a mikrofonra mindent beállítottam és láttam is hogy kapja rendesen hangot de itt már egyik hangszóró se szólalt meg. Ha átdugtam mikrofon bemenetről a mellete lévő kékre akkor meg csak az egyik hangszóró adott hangot. Kipróbáltam hogy az alaplapi kábelllel kötöm össze a tv tunert az aux kábellel itt meg a másik hangszóróból szól a hang a jobboldaliból nem.
Ha erre tud valaki valami megoldást azt nagyon megköszönném!Előre is kössz a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest