Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topic
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lakatosturbo
aktív tag
Eddig xp-n úgy használtam pvr2-őt hogy a tunerhez adott kábel amin van svideo compozit meg stereo rca és egy jack dugó a hangnak. SZóval a kékszínű jackdugót bedugtam a mikrofon bemenetre és így szépen volt hang mind két hangfalból jött a hang.(cmedias hangarim van egy nagyon egyszerű)
Mikor áttértem vistára akkor egy csomó szabályzógomb eltűnt de betuttam állítani a mikrofon bemenetet a úgy hogy jobb gomb az óra mellet a kis hangszóró ikonra rögzítő eszközök itt beletuttam mennni a mikrofonra mindent beállítottam és láttam is hogy kapja rendesen hangot de itt már egyik hangszóró se szólalt meg. Ha átdugtam mikrofon bemenetről a mellete lévő kékre akkor meg csak az egyik hangszóró adott hangot. Kipróbáltam hogy az alaplapi kábelllel kötöm össze a tv tunert az aux kábellel itt meg a másik hangszóróból szól a hang a jobboldaliból nem.
Ha erre tud valaki valami megoldást azt nagyon megköszönném!Előre is kössz a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Arena Breakout: Infinite
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Insta 360 X3, selfie stick, dive case, 64GB SD
- DELL XPS 9510 i9-11900H, 64GB RAM, 1TB SSD, RTX 3050 TI Laptop GPU
- DIY Amlogic A311D ( s922x + NPU ) 4+32 GB RAM 2.2GHz Khadas VIM3 Pro szgép. média lejátszó
- HP Pavilion x360 2in1 - 14" FHD IPS TOUCH / i5-10210U / 16Gb DDR4 / 512Gb NVME / B&O / FP / HUN
- DDR5 16 GB 5600 Mhz SK hynix notebook ram
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest