- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS ROG Ally
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Plazma TV topic
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csorbi
addikt
válasz
#65675776 #4600 üzenetére
A BIOS-ban nagyon nem mutat ilyen, csak 3 sor van a 3 PCI-hoz, és tudok választani hogy AUTO vagy manual. Viszont a legújabb Everestben megnéztem az IRQ kiosztásokat, nagyon furcsát én nem találtam:
A memóriahozzáférés is jónak tűnik, mindkét Global-os eszköz megkapja a maga kis kiosztását. Na majd egy kártyacserét is megpróbálok, de már csak az Audigy4-et és a Global-t tudom megcserélni, a PVR2000-nek legalul kell maradnia a hülyéntervezett csatlakozója miatt (közvetlen nem megy alá más, mert beleütközik)
Óóóóóó, Leadtek, Leadtek, miért nincs még egykártyás-kéttuneres megoldásod!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- Spórolós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- World of Tanks - MMO
- Magisk
- E-roller topik
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest