- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Powerbank topik
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nem terjesztettem, kérdeztem, mert nem értettem. Még most sem értem, mert nem találtam erről az egész MPEG-2 vs. MPEG-4, DVB-T, DVB-C, STB témáról normális, átfogó, érthető, az ellentmondásokat és kérdéses témákat feltáró cikket.
Nálunk 4 db TV van, mivel a régebbieket nem dobáltuk ki szerintem érthető módon, és ezeket a TV-ket különböző helyiségekbe raktuk, miértne-alapon. (Gondolom a kollégád is hasonló módon rendelkezik 6 TV-vel...)
Szar lesz, hogy a jövőben csak porfogónak lesznek jók ezek a TV-k, mivel nem lesz mindegyikhez STB (kicsit drága mulatság lenne), nem is igazán értem, miért nem volt ez ellen tiltakozás, vagy törekedés egy ennél lényegesen olcsóbb és kényelmesebb megoldásra - tudtommal a szolgáltató egy STB-t ad, és kész, a többit meg bérelni kell, hát remek...
Akkor aki a régi TV-it megtartotta, de nincs felesleges pénze fizetgetni a plusz STB-t, az így járt??
Új hozzászólás Aktív témák
- Tippmix
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Powerbank topik
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Acer Nitro AN16-41 16" FHD+ IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Új DLSS4 2K Gamer PC i5-14400F/RTX 5060 Ti /24Gb DDR5 /1Tb NV3 M2/Bronz táp 2-3Év Gar
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest