Hirdetés
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Abban a formában, ahogy felsoroltad, nem is kell írni semmit, csak sokakat összezavarna.
Más-más szolgáltatásról van szó, ezért szerencsésebb is külön kezelni őket.
DVB-T-ről olvashatsz a MinDigTV oldalán, ott a lényeges infók megtalálhatók.
DVB-C-ről gondolom a szolgáltatóknál kéne lennie infóknak, ami mondjuk azt is tartalmazza, hogy használható-e a szolgáltatás STB-n kívül más eszközökkel is, és ha igen, milyen feltételeknek kell megfelelniük. DVB-T-nél le vín írva, hogy milyen STB, ill. milyen tévé szükséges a szolgáltatás igénybevételéhez.
Mivel a kábelszolgáltatók nem támogatják a "csináld-magad" mozgalmakat, kevesebb infót is elégnek tartanak, végül is adják az STB-t, ami működik anélkül is, hogy az előfizetőnek tudnia kéne, hogy milyen adat közlekedik a kábelen. Egyetlen dolga, hogy összedugja az eszközöket. Az egyéb lehetőségekről kéne írniuk, ezt nem tudom, megteszik-e.
Én tuner oldalról nagyjából leírtam a lényegesebb dolgokat [link].
Igen, ha nincs lóvé plusz STB-re, akkor az így járás esetéről beszélhetünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoya HD Filter CIR-PL 58 Digital - Prémium cirkuláris polárszűrő + Dörr Advanture filter tartó
- Corsair MP600 CORE XT 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 100/99 - 7000-5800 MBs - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Nikon AF-P DX Nikkor 10-20mm f4.5-5.6G VR
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest