Hirdetés
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
''A hiba nem a PVR2-ben, hanem a hangkártya körül keresendő.''
Milyen igazam volt
Bazsy:
Sorry, ennyit sikerült összehozni. Többet nem tudok hozzátenni, egy hullámhosszon vagyunk a Leadtek-kel, én sem akarok belebonyolódni a Linux rejtelmeibe
Neked ez nem jó hír.
dunc:
Ha jól emlékszem, nekem is rendszeresen bedobálta az eseménynaplóba. Nem találtam az okát(valameddig eljutottam a nyomozásban), de tovább nem érdekelt
Lényeg, hogy működik így is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest