Hirdetés
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
Mercutio_
üzenetére
Pl.: v2.0.2.31
partymaci:
Ha figyelmesen olvastad volna, amit írtam, akkor most nem kérdeztél volna hülyeséget. Nem a tunerrel van a gond, hanem a szutyok Creative driverrel. Vagyis cserélj hangkártyát, imádkozz normális X-Fi driverért, vagy nézd meg PCI-on keresztül van-e hang, PCIa üzemben nincs gond a hangerő állítással. -
bzoley
veterán
válasz
Mercutio_
üzenetére
1. passz, lehet hogy a felvétel előnézetét látod? Most nem tudom kipróbálni. Vagy ha a jel minőségére gondolsz, akkor nem lehet, hogy kevés a tápod?
2. Ha divx-ről van szó, esetleg kerüld a hang real-time mp3-ba tömörítését, és a cpu terhelése felvétel közben ne legyen magasabb 70-80%-nál.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
Mercutio_
üzenetére
Nyomsz egy Hozzáadás-t, a profil nevét átírod DivX-re, alatta kiválasztod a megfelelő codec-et, beállítod, és kb. kész.
Módosítani nem nagyon, finomhangolni a Ctrl+/- -szal tudod.
Esetleg újat adsz hozzá, ha beírod a frekit, de a fene tudja, működik-e.
A hivatalos álláspont szerint a Global nem használ közösített antenna bemenetet, talán ez lehet az oka. Nálam mondjuk ez nem igazolódott, az az egy-két adó, amit megkerestem, az aránylag tisztán szólt. -
bzoley
veterán
válasz
Mercutio_
üzenetére
Nem tudom, milyen feliratra gondolsz. Ha az OSD-re, az nem kerül bele a felvételbe.
Nem jól olvastad. Mindenhol működnie kell a némításnak. és a hangerőszabályzásnak.
PVR1, és a PVR2 régebbi verzióival nem megy Vista alatt.
A UPC nem az FM sávon tolja a rádióadásokat, szóval sehogy sem oldható meg.
A DVDprofil MPEG-2-t használ, de telepíthetsz bármilyen codec-et mellé. -
bzoley
veterán
válasz
Mercutio_
üzenetére
Csak ezerszer lett bepötyögve. Nem úgy mint a kártyád típusa.
Amúgy mindegy, cd kukába, letöltöd az aktuális driver-t, és PVR2-t, telepíted, használod, és nem próbálgatsz ki még ezer féle programot, mert a végén semmi nem fog jól működni
Kiindulópontnak az oldalam talán megteszi[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő