- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Leadtek DTV2000 H Plus audió kimeneti kérdéseim vannak. Ezen a hibrid kártyán nem találtam 4 pin-es audió kimeneti csatlakozást, ezért a hátsó 3.5 mm-es jack csatlakozót használtam a hangra. A saját PCI eszköz hangkimenetén volt csak hang a felvételnél. Viszont nálam is időnként akadozott és kihagyott a hang TV nézésnél, és felvétel közben szintén hibás hangot rögzitettem (a saját PCI eszköz hangkimenetén). A képminősége nálam jó, de a hangot felvételre máshogyan nem tudtam használni. Tartalék kártyának azért jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Energiaital topic
- Mobil flották
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- Tesla topik
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Xbox tulajok OFF topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest