Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Milyen asztali médialejátszót?
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Milyen billentyűzetet vegyek?
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
 - Azonnali alaplapos kérdések órája
 - Amazon Fire TV stick/box
 - Apple asztali gépek

- 

garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

törölt tag
Leadtek DTV2000 H Plus audió kimeneti kérdéseim vannak. Ezen a hibrid kártyán nem találtam 4 pin-es audió kimeneti csatlakozást, ezért a hátsó 3.5 mm-es jack csatlakozót használtam a hangra. A saját PCI eszköz hangkimenetén volt csak hang a felvételnél. Viszont nálam is időnként akadozott és kihagyott a hang TV nézésnél, és felvétel közben szintén hibás hangot rögzitettem (a saját PCI eszköz hangkimenetén). A képminősége nálam jó, de a hangot felvételre máshogyan nem tudtam használni. Tartalék kártyának azért jó lesz.

Új hozzászólás Aktív témák
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Opel topik
 - Milyen asztali médialejátszót?
 - WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Fejhallgatós találkozó
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Disney+
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
 - További aktív témák...

- 4K ÉRINTŐS Dell,15,6"core i7 (8x3,3Ghz)GT750 2/4GB VGA,8-16GB RAM,Vil.bill,SSD,jó akku,Win.11,SZÉP
 - -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház
 - Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD,szép állapot,Win.11
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
 - Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
 - Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
 - Jura Impressa C5 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő