Hirdetés
Aktív témák
-
TothMG
aktív tag
Ma bementem az MM-be és végig néztem minden lcd tv-t. Vagy 1 órát szántam rá.
Megállapítottam, hogy desing-ben csak a samsung. A sharp számomra nagyon elrontotta készülékeit, pedig eddig egy sharpLC-46XL2E-t néztem, annak sokkal komolyabb a kialakítása, nem beszélve a távirányítóról.
Az LG új Ls modeljei úgy tükröződnek, hogy egy világos nappaliban szinte nézhetetlen, például ezért nem vettem plasmát sem. A tv-vel szemben nekem egy ablak van.
A philipsek nagyon tetszenek, de a fekete nem az igazi és az árak is egy kicsik magasak, illetve nem túl sok jót hallottam a szervízekről.
A samsungok között láttam ue40b6000-est SQ01 melynek nagyon rossz képe volt nagyon kékült..
ue40b7000 SQ01 elég jó képe volt, de nem ájultam el tőle.
ue46b8000 SQ01 nagyon jó képe volt, és látszott a 200 Hz is szerintem.
ue46b7000 BN02 érdekes módon ennek tünt legjobbnak a képe, nem kékült, HD ment rajta ugyan úgy mint a többin és szinte majdnem lemásztak róla az emberek.Innentől kezde fogalmam nincs melyik tv-ben milyen panel van, csak azt hogy az a jó aminek jó a képe.
Aktív témák
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Apple MacBook
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Steam Deck
- Windows 10
- Ez a mondat angolul?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest