- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
domi007
őstag
Fresnel csak azért kell,mert a LED-eknek is van egy sugárzási szöge,párhuzamosítani kell a fényt hogy egyenletesen legyen megvilágítva mindenhol a TFT, bár erre lehet más eszközt is találni.
THX!
DE akkor az lenne a kérdésem(mert én ilyen telhetetlen vagyok):
Az addig OK, hogy egyenletesen kell megvilágítani az LCD-t. Ez természetes. Én azonban, amilyen lencsét, mint fresnel láttam, az rohadt erős nagyító volt. Na mármost, ha a fresnel nagyít, akkor gyűjtőlencse, nem? Ami eléggé inkább egy pontra gyűjti a fényt (mint egy geyszerű nagyító), nem pedig egyirányba rendezi, és egyenletesen világít meg egy nagyobb felületet...
Én egyébként azért ragaszkodom makacsul vmilyen notebook, stb. lcd-hez, mert én minnél inkább valódi projektorra hasonlító kivetítőt építenék. Nos egy olyan proji, amely kb. ingaóra nagyságú és súly, az nem az én műfajom, Ezért mondjuk egy 6-8-10''-es tft a legnafgyobb, amit el tudnék fogadni.
Uccsó, ráadás kérdés:
Van-e vki aki tudna eredeti projektor LCD-hez vezérlőt legyártani(úgy mint noti monitorhoz)? Lehetséges ez egyáltalán? Mer eBay-en lehet kapni eredeti, mondjuk 1024x768-as projektor lcd-t...(amelynek mérete kb. 0,8'' ha jól emlékszem).
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Escape from Tarkov
- Villanyszerelés
- E-roller topik
- Nintendo Switch 2
- Apple Watch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Metal topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest