Új hozzászólás Aktív témák
-
MR!!
aktív tag
Helló !
A hibajelenségem a következő :
https://www.youtube.com/watch?v=N0jonxk9Pdw
LG 50 PC 1 RR
-
Nyunnyus
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van egy LG 42PG200R típusú tv-m.
Mostanában gyakran elmegy a hang.
Áramtalanítás után visszajön, de bizonytalan időre - pár másodperctől akár órákig.
Néha pedig a kép távozik és a hang marad, ez a ritkább.
Szeretném kérdezni, hogy mi lehet a baja és hogy lehet e javítani?!
Köszönöm! -
B@zs@79
csendes tag
Szia!
Van egy Sony PFM-42V1 típ. ősállatom. A problémám az, hogy olyan a képe, mintha 16 bites színmélységet produkálna, valamint egy kicsit sötét a képe.
A kérdésem a következő lenne: mi lehet elszállva benne, javítható-e, és köbö mennyibe kerülne a javítása?
Annyira nem központi kérdés nálam a tévé, tulajdonképpen látom, hogy mi folyik rajta, de ha nem túl drága a javítás, miért ne?Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv: B.
-
adamcsik
aktív tag
Üdv!
Van egy LG50PZ250T tipusú tv. Behangolás után csak a digitális csatornákon van hang. Az analógokon (kábel TV) csak sustorgás. Mi lehet a baj? -
Szpk
csendes tag
Sziasztok!
3,5 éves LG 37 LH4000 TV 1 hete a következő hibajelenséget mutatja:
bekapcsolást követően a kijelzőn a kép lefagy és csíkozódik a fölső kb. 5 cm kivételével. A hang folyamatos, a kép időnként ugrik. Távirányítóra reagál, de a végrehajtás visszajelzése nem jelenik meg a képernyőn. A hibajelenség idővel csökken és 3-5 percen belül idáig megszűnt.
Mi lehet a hiba, mennyi lenne a javítás? Köszi a választ. -
Tamás9x
őstag
Bocs félre írtam
-
TomiLi
addikt
válasz
axlrose32 #926 üzenetére
Hello Mester!
Esetleg nem tudnál adni valami tanácsot a következő problémámra:
Adott egy LG42LW5590 TV, és egy Sharkoon Quick Pro HDD dokkoló (USB-s)
A tv nem akarja felismerni a hdd dokkolót, azt írja ki, hogy "ismeretlen eszköz".Kaptam egy olyan tippet, hogy állítsam a régiót: Németországra, és akkor menni fog. - hát nem megy.
A TV szoftvere a legfrissebb verzió. Az lenne a kérdésem, hogy ha már ezzel az eszközzel sehogy sem lehet összehozni, akkor hol tudnék utána nézni pl egy "eszköz listának", hogy milyen külső usb-s eszközökkel kompatibilis a TV-m?
Előre is köszi!
-
magaloon
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is egy plazma TV-vel gondom.
Típus:LG 42pt81
Nem egy mai csirke, de eddig jól szolgált, míglen az utóbbi időben ha a fekete színben valami "akció" van, azaz változik a képtartalom feketéről színesre vagy fordítva, akkor színes pixelgríz (jobb kifejezést nem találtam) jelenik meg a feketében.
Sajnos ez nem csak közelről látszik...és egyébként is a plazma fekete az legyen fekete.
Az alább csatolt két kép mutatja a jelenséget egy felfelé futó fehér felirat mellett. (A felirat színét és elmosódását ne nézzétek, azt a fényképező és a felirat felfelé mozdulása hozza össze!)
A lényeg a felirat alatti színes hangyák vad harca -
törölt tag
Sziasztok!
Olyan problémám volna egy Thomson 42pb040b5 -ös Plazma tévémmel
Amikor beakarom kapcsolni a piros led zöldre vált aztán kattan eggyet és vissza pirosra
Érdemes javítani és kb mennyibe kerülne? -
CBRLaca
csendes tag
Sziasztok!
Olyanban szeretném a segítségetek kérni, hogy van egy LG 50pk350 plazma tv-m és egyik napról a másikra olyant produkált, hogy bekapcsoláskor csak kattan egyet ahogy szokott majd ki is kapcsol. Utána még próbál vagy 3x bekapcsolni de nem sikerül. Az első bekapcsoláskor kivilágosodik a kijelző de utána már csak fekete.
Szerintetek mi lehet a bibi vagy javítható a dolog? Természetesen most járt le a gari pár hónapja
Segítséget előre is köszönöm! -
icetihi
csendes tag
Szia Axl!
Hyundai 81cm-es HLH 32745 DVBT tévém szórakozik velem. Egy ideig a bekapcsolom, ő kikapcsolt játszotta velem, majd ez a probléma a felső kapcsolósor kontakthibájának megszűntetésével eltűnt egy időre. Később, fél évre rá újra elkezdte, akkor úgy tűnt, a digitális box zavarja, megoldottuk. Most ki van kapcsolva, a LED világít, ha be akarom kapcsolni, csak villog, de semmit sem csinál. Szerinted?
Köszi a választ
-
MR!!
aktív tag
Helló !
LG 50 PC 1 RR (belső HDD 80 GB)
Nem hajlandó rögzíteni. Kiírja, hogy recording... de a számláló nem indul el. Se manuálisan se időzítve. De a timeshift funkció se műxik.
Viszont a menüben HDD format megy, szóval megformázza a vinyót sikeresen. És látja is...
Ötlet valakinek ?
-
DonLionKing
csendes tag
válasz
axlrose32 #909 üzenetére
Kedves Tégla és Axel
Köszönöm a válaszotokat, de mielőtt olvastam a válaszaitokat tettem még egy próbát!
Korábban ezen a tévén csak egy N8 nokiáról nézegetem képet meg videót mini HDMI átalakítóval normál HDMI-re ! Gondoltam kipróbálom és az bezzeg működik, igaz hang nincs de az korábban sem volt csak a telefonon! De van kép!
Mi a véleményetek? Mindenképp szerviz vagy elég lehet egy szoftver frissítés?
S ha mindenképp main probléma az milyen anyagi fájdalommal jár?Üdv!
-
axlrose32
őstag
válasz
Niki19841023 #912 üzenetére
Szia!
Táphibás a készülék, írj privát üzenetet és egyeztetünk! -
Niki19841023
csendes tag
Sziasztok.
De jó, hogy rátaláltam az oldalra, remélem tudsz segíteni nekem is.
Nekünk van egy LG 42PC1R plazma tv, eddig nagyon jól működött, de mostanában bekapcsolás után egy idő elteltével kikapcsol magától. Ez lehet 3 óra, de lehet fél óra is. Miután kikapcsol próbálja magát visszakapcsolni, ez sikerül is, akkor megint működik egy ideig. Azt vettem észre, hogyha kivan húzva a konnektorból és úgy kapcsolom be, akkor gond nélkül bekapcsol, ha viszont áram alatt van egész nap, és úgy kapcsolom be, akkor harmadik próbálkozásra indul csak be.
Remélem javítható, és nem olyan nagy a gond.
Kösz: Niki -
krisz-9
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám:
Sharp LC-32SD1E típusú LCD TV-m van, és egy hete olyan hiba kezdődött nála hogy bekapcsoláskor bejön a kép, de rögtön el is megy, csak a fekete képernyő látszik. Hang megmarad, csatornát is tudok váltani, de kép nincs. Eddig működött a jól bevált "ki-bekapcsolom majd elmúlik" javítás, de most már sajnos ez sem segít, nincs kép!
Mi lehet a baja, és mennyi lenne a javítása?
köszi,
krisz-9 -
axlrose32
őstag
válasz
DonLionKing #907 üzenetére
Igen, sajnos ahogy az előttem szóló is írta, a menet közben történő dugdosással kinyírtad a maint.
Ha szerencséd van javítható, ha nincs, akkor sajnos mainboard csere.
A használati utasításban is ott van a figyelmeztetés, hogy HDMI kábelt csak kikapcsolt állapotban (mindkét készülékre vonatkozik) csatlakoztatunk. -
Tegla80
addikt
válasz
DonLionKing #907 üzenetére
szia
ha előtte működött.az gáz
mivel a HDMI kábelt csak áramtalanított(nálam szó szerint értsd!) készülékből "húzunk ki és dugunk be"!(mert áramot is visz), ezért szerintem kinyírtad a sajátodon a bemenetet.
axlrose32 vel, vagy valamelyik szervízzel ved fel a kapcsolatot,mert sztem másképp nem orvosolható a dolog.(ha sokat teszteled a haver tv-jét így,akkor arra is meg van az esélyed,h kinyírod
)
-
DonLionKing
csendes tag
Sziasztok! SEGÍTSÉG!
Egy másik topikban már írtam, de nálatok látom van válasz is a kérdésekre
Kis kiegészítés. Pár hónapja garanciában teljes kijelző panelt cseréltek lehet összefüggés a problémámmal?Laptop HDMI-HDMI LG plazma összekötés gondom van
Problémám: A HDMI kábelt be a tv-be HDMI1/AV Csatiba és a gépbe, csak annyi történik hogy
NINCS JEL , legnagyobb pozitívum hogy a tv-én HDMI1 ikon aktívra vált, de se kép se hang!
Ezt megpróbáltam mind a három HDMI csatlakozóval.Amivel próbálkoztam, végig olvasva rengeteg hozzászólást:
1 A tv-én átállítottam a HDMI1 megnevezését PC módra
2 Megnéztem a csatlakozó nincs-e zárolva a tv-én
3 Tv-én gyári beállítások visszaállítása
4 A Laptop nem lát másik monitort
Eredmény 0
-Aztán átmentem a haverhoz! Az ö tévéjére rádugtam az én gépemet az én HDMI kábelemmel már jött is a
szokásos Windows hang amikor valamit csatlakoztatsz a gépre, kép és hang is volt az ö tévéjén! (na de még se költözhetek hozzá) ezért tovább.....
-Ezután ö jött a laptopjával hozzám! Nem működött, se kép se hang csak "NINCS JEL"Eredmény "szerintem" a laptoppal, kábellel nincs baj hanem a TV-vel van valami! DE MI ????
A TV: LG 50PS3000-ZB szoftver: V.3.41.0
A Laptop: MSI CX640 i3 GeForce GT 520M 1GB DDR3, Win7Kérlek segítsetek! Köszi!
-
krisz-9
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám:
Sharp LC-32SD1E típusú LCD TV-m van, és egy hete olyan hiba kezdődött nála hogy bekapcsoláskor bejön a kép, de rögtön el is megy, csak a fekete képernyő látszik. Hang megmarad, csatornát is tudok váltani, de kép nincs. Eddig működött a jól bevált "ki-bekapcsolom majd elmúlik" javítás, de most már sajnos ez sem segít, nincs kép!
Mi lehet a baja, és mennyi lenne a javítása?
köszi,krisz-9
-
axlrose32
őstag
válasz
angelcsocso #901 üzenetére
Jó kis kijelzőhiba, ha megcsavarod átlósan valamelyik irányban, akkor gondolom helyrejön.
Írj privátot!
Amúgy 8-12 között ált. megoldódik egy ilyen kijelzőhiba. -
angelcsocso
csendes tag
Sziasztok.Vettem használtan egy Samsung le32s71bx/xeh lcd tv-t.Ha hozzáérek a kerethez,mert mondjunk beljebb akarom rakni hosszában és és visszintesen is becsikozodik...olyan ilyenkor mint egy stroboszkop bár néha magátol is csinálja..kikapcsolom,bekapcsolom,és helyreáll.A hang megy tovább,de a hangerő jelből sem látszik ilyenkor..Mi lehet a hiba..mennyi lenne a javitás? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest