Új hozzászólás Aktív témák
-
Simon02
tag
Köszi a választ, még ha nem jó hír is számomra. Bár őszintén szólva, én is ilyesmi következtetésre jutottam, csak bíztam benne, hogy valami elkerülte a figyelmemet.
Sajnos elég régi darabról van szó (8+ éves), így a javítása lehet, hogy több lenne, mint a TV értéke (mondjuk egy érdeklődést szerviz ügyben azért még megejtek). Terveztem volna TV-t venni, csak most még nem jöttek össze az anyagiak, így igazán kibírhatta volna még..
Most használom így, nvidia kártyával sikerült HDMI-n is képet kiküldenem (általános monitorként, egyedi felbontással), de hang nem megy át (maradt egy régi hangfal ideiglenesen, amit PC-ből kivezettem). Esetleg van ötleted, vagy bárki másnak, hogy lehet-e leválasztott hangkimenetre az audiot ráerőszakolni?
"ám jelezték, hogy ez user error probléma volt" - csak így zárójelesen, azért ez elég meredek, én plug and play megoldásnak gondoltam a HDMI-t...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest