- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Raspberry Pi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kocska89
tag
válasz
energy4ever #6018 üzenetére
Tökéletes persze amíg el nem romlik. Jó ez elmondható a többiről is. De ezek a gagyi altrészek emitt biztosan előbb adják meg maguk... Most egy CELCUS 32" javítottam. Szokásos Vestel bél nagyon ramaty. Összesen 22 led volt a kijlző alatt ebből vagy 8 zárlatos, megégett biztosan nemvolt köze az alul méretezéshez.
+ meghalt a led meghajtó és mellé egy smd kondi. De legalább volt hozzá rajz.
Ahhoz képest egyébként használható. De ha garanciaidő után megáll, jön az értetlenkedés, nem is használtuk sokat ne mértem.A nagy márkák nyilván a név miatt is drágábbak, de azért jobban összevonnak rakva jobb minőséget képviselnek.
Ez ez én véleményem.
-
Kernel
nagyúr
válasz
HGTimber #6014 üzenetére
Hyundai 40" (Vestel belső), FL40270, ilyet használok jelenleg monitornak, érdekes módon erre jó, filmnézéshez alkalmatlan, annyira zajos a feketéje, egyszerűen moslék a sötét jeleneteknél.
Áruházban pont ilyesmi nem tűnik fel, otthon jön rá az ember. (Mondjuk én sem vettem, csak valakinek már nem kellett, magamnak megjavítottam.)
-
Kocska89
tag
válasz
HGTimber #6014 üzenetére
Szia.
Ezeket fejtsd el. Ipari hulladék mind... Ha kivennél belőle 1gramm műanyagot vagy 1 gramm rezet már széthullanának, megszűnne létezni, működni. Ennél kevesebb, ennél szarabb minőségű cuccokból nem lehet tv-t csinálni.
Ezek képviselik az abszolút miniumot, anyagminőségben, kivitelezésben stb. Kínai vagy török Vestel a belseje majdhogynem csak a márkanévben különböznek.Inkább vegyél használtan még garanciális LG esetleg samsungot ezek azért kulturáltabbak.
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy LG tv-m ami pár napja azt csinálja, hogy gondol egyet és elmegy a hang, majd egyszer csak vissza jön. A TV típusa, ha jól néztem 32LD750-ZA.BEUWLJP
Mi lehet a hiba?
Előre is köszönöm a segítséget. -
HGTimber
tag
Sziasztok!
Max. 75 ezer Ft-ért szeretnék a hálószobába egy TV-t. Több típust is kinéztem, de tanácstalan vagyok, hogy melyiket válasszam.
Mivel nem ez lesz az elsődleges, filmezős TV, ezért az olcsóbb szegmensből választanék, FHD sem kell. A kiszemelt TV-k között van egy pár, ami nem a nagy elektronikai áruházakban kapható.1. Nagyon szemezek egy JVC 32"-es SMART TV-vel.
2. A JVC-hez hasonló CELCUS vagy Polaroid is számításban van, nagyon jó áron. Vagy ugyan itt a Telefunken 32" SMART, bár sajnos az elfogyott.
3. Most igen jó áron van a Tescoban egy Technika SM32-240 Smart TV.
4. Végül egy Hyundai HL32382 Smart Led az esélyes.
Szerintetek? Melyik legyen?
-
energy4ever
addikt
Szeretnek vasarolni egy hibas Sony KDF-E50A11E rojektoros tv-t, innen hardveraprorol.
Az a gondja, hogy bekapcsolaskor pirosan villog a ledje, majd se kep, se hang.Ennek az a baja, hogy kiegett benne az izzo?
-
kovacs peter
újonc
Szia Axlrose! Van egy sharp 60 colos gép amin ugral fentről lefelé a keptartalom utána vízszintes csíkok és lassan éltünik a kép mintha av- n lenne és forró a t co nagy ic!
-
plaszy
őstag
Igazság szerint egy jó 15 méter tuti van, mert emeleti, galériás lakás felső szintjén van a TV-m, a csatlakozó meg lent, a falból jön fel és fel is van csavarva, göngyölve. A TV csatlakozó és a fali is rendben van, szemrevételezve. Nem lötyög.
Sorry, más fórumokban is beszélgetek, ezért a nevemre kattintva, az adatlapomon fel van tüntetve minden alkatrészem, eszközöm. A TV-m: LG 50LB561V (Vagy másnak a típusa kellene?)
-
Watt25
veterán
Befolyásolhatja vajon a faltól a TV-ig vezető kábel hossza az adást?
Igen, de ha nem ócska a kábel, akkor lakáson belüli hosszúságok gyakorlatilag nem befolyásolják. Inkább a csatlakozókat kell átnézni.Ilyet, hogy jelerősség és jelszint hol tudok megnézni?
Azt komolyan gondolod, hogy típusmegjelölés nélkül erre tud valaki válaszolni? (Egyébként meg használati utasítás...) -
plaszy
őstag
Sziasztok!
Mostanában a digitális adások közül néhánynál, néha észreveszek kockásodást. Csak 1-2 pillanatra, utána visszaáll rendesen, de látom. Van, amikor csak az arc forma, de van, hogy nagyobb rész is. HD adásoknál is előfordul napi szinten párszor. A szolgáltatóm Vidanet, és CI modullal használom a Kábelt.
Befolyásolhatja vajon a faltól a TV-ig vezető kábel hossza az adást?
Ilyet, hogy jelerősség és jelszint hol tudok megnézni?
Köszi a segítséget!
-
fernando0526
csendes tag
-
törölt tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék,projektoros thomson 46KH412 tipusú tv-m többet nem akar működni.
Bekapcsoló gomb megnyomása után piros led villog. 4 villogás,szünet,8 villogás és így tovább,és így tovább.
Valami egyszerű dologra mernék gondolni mert előjele nem volt.
Előre is köszi a segítséget. -
IstvánLászló
őstag
Sziasztok segítséget kérek.
Van egy Vortex tévém kötözésnél elkavarodott a könyve.
A hátlapján ennyit láttam ráírva: Led-v19cozd.
Az előzményeket leírom tömören
A neten böngészek több napja már, annyit találtam hogy, Romániában gyártják ezzel semmigondom nincsen.A problémám annyi lenne hogy teletext magyar szövegében, gond-van az ékezetes betűkkel.
A képe elment és helyette színek összevissza kavarodtak, vártam mi-fog történni.
A meglepő számomra az egész mert mióta megvan 1-éve nem csinált ilyet de képzeljétek-el mi történhetett nem is tudom.
A képe magától visszaállt és azóta lekopogom működik.
A hibajelenséget mi okozta kérdezni szeretném.
Ha lenne kapcsolási rajz megtudnám nézni mi-lehet a hiba, még nem szedtem szét.
A neten is néztem kapcsolási rajz után de még képet sem találok javítással kapcsolatban.
Kérem szépen aki tud segítsen akár küldjön üzenetet, várom válaszotokat.
Üdv,István -
zjuhasz
aktív tag
nem
De nem is tudom, hogyan lehetne ilyen hibát előidézni takarítással. Felületi marás nincs, kikapcsolva semmi nem látszik. Vagy arra gondolsz, hogy megnyomódott? Ezt már nehezebb bizonyítani, de a gyerek épp nagymamánál volt 2 napja, amikor tegnap előjött a hiba, meg nem is engedjük a tv közelébe...
Folyadék max felülről tudna belefolyni, de nem járt arra semmi nedvesség tudtommal. -
Zoli0505
újonc
Sziasztok!
Van egy Samsung LE32s81 típusú LCD tv-m, ami a következő hibajelenséget produkálja: mintha állítanám a hangerőt, -váratlanul- magától szépen felkúszik 100%-ig.(vagy le 0%-ra). Folyamatosan újra, meg újra.
A távszabályozó ilyenkor hatástalan, a készülék oldalán a nyomógombokkal állítható, (volt) de visszakúszik.
Néha "magához tér", van amikor csak percekig, néha órákig jó. Egy napja viszont már egyáltalán nem.
Valami ötlet? -
IstvánLászló
őstag
Sziasztok!
(#5985) István László Ere valami megoldás lenne, leírtam amit fontosnak gondoltam.
A válaszokat előre is köszönöm. -
zanal
csendes tag
Sziasztok!
Egy érdekes jelenség történt 3 nap alatt.
A tv-m képernyője olyan mintha negatívba ment volna át. típusa: 32LG3000Érdemes e javítani ha lehet egyáltalán vagy kuka?
A lányom tv-je 2 nap múlva szintén képernyő problémával küszködik. LG 42LT76-ZA
Vízszintes színcsíkok lettek a képernyőn.Szintén javítható-e vagy kuka?
Egy házban lakunk ezért furcsa a helyzet. Lehet esetleg áramingadozás vagy csak véletlen a 2 tv meghibásodása ?
A válaszokat előre is köszönöm. -
törölt tag
-
axlrose32
őstag
válasz
kisbeethowen #5975 üzenetére
Szia!
Dram hiba, javítható, keress majd meg telefonon! -
bendeguz1981
csendes tag
Sziasztok ilyen típusú kijelzőt keresek vagy amivel lehet helyettesíteni lta400ws-l04 ár megegyezés szerint.
-
IstvánLászló
őstag
Sziasztok!
A téma reményeim szerint idevaló.
Kedves kollégák segítségeteket kérném mert gutaütést kapok új tévémtől ami nem garis már.
Van egy Vortex tévém kötözésnél elkavarodott a könyve.
A hátlapján ennyit láttam ráírva: Led-v19cozd.
Az előzményeket leírom tömören
A neten böngészek több napja már, annyit találtam hogy, Romániában gyártják ezzel semmigondom nincsen.
A problémám annyi lenne hogy teletext magyar szövegében, gond-van az ékezetes betűkkel.
A lényeg kábeltévén tapasztalható is, digi-tv-t nem preferálom mert vételi problémák miatt erősen laggol mint.....at.
A másik jelenséget máma produkálta kabaré mi lehetez.
A képe elment és helyette színek összevissza kavarodtak, vártam mi-fog történni.
A meglepő számomra az egész mert mióta megvan 1-éve nem csinált ilyet de képzeljétek-el mi történt és történhetett nem is udom.
A képe magától visszaállt és azóta lekopogom működik.
A kérdésem mi a megoldás, dobjam-ki mint a dárdát?, vagy vegyem le hátlapját javítás céljából.
A legfontosabb sosem volt szétszedve képe szép betekintésiszőgét hagynám nem foglalkozom vele.
Minden segítségnek nagyon örülnék.
Üdv, István -
törölt tag
Sziasztok!
Van egy 32ln5400 típusú tv-m.
Bekapcsoláskor előjön az LG logó,majd kikapcsol,és folyamatosan ki-be kapcsol.
Mi baja lehet? Esetleg egy szakértő?
Köszi -
ozirisz123
csendes tag
válasz
ozirisz123 #5982 üzenetére
-
ozirisz123
csendes tag
válasz
ozirisz123 #5981 üzenetére
-
Csabi0415
csendes tag
Sziasztok, adott egy samsung LT24C370EW/EN tipusú készülék. Ma ahogy be akartam kapcsolni, úgy szembesültem vele, hogy vmi nem jo. Kép semmi, de hangja van. Mekkora lehet a probléma,mi baja lehet?
-
Csaba1512
tag
Sziasztok. Egy LG32LS5600 -aS led tv van. Egyszercsak a kép elment, hang megmaradt és pár csík is megjelent.Mi lehet a probléma, lehet e javítani és ez kb mennyibe kerülne.
https://onedrive.live.com/?id=2693F5D669C5C97F!160657&cid=2693F5D669C5C97F&group=0&parId=2693F5D669C5C97F!386&authkey=!ADllQOpUMDVBZJk&o=OneUp
-
LaslieTailor
újonc
Sziasztok! Van bárkinek ötlete, hogy mi okozhatja a képeken látható hibát a TV-n? LG 55 UF8517. A készülek természetesen még garanciális, az ügyfélszolgálattal már kapcsolatba léptem, de válasz még nincs. A hiba rendszertelenül jön elő nem tudtam eddig mihez kötni. Ha előjött bármilyen bemeneti forrást választok a kijelzőn marad. Egy rövid, pár másodperces kikapcsolás után a hiba eltűnik és napokig nem jelentkezik.
Előre is köszönöm az ötleteket. -
rossztévés
újonc
[IMG]http://i58.tinypic.com/i6f48k.jpg
Szia Axl,
a mellékelt képen egy Samsung képernyőjének felső egyharmadában csíkosra váltott 40 collos 5500 sorozatú Full Hd Smart tv látható.
Azt szeretném kérdezni, hogy hozzávetőlegesen mennyibe kerülne a javítása és vállalnád-e a javítását?
Üdv
rosszt
(privátban részletesen írok) -
törölt tag
Üdv,
A Medion MD30084 típusú 32"-os LCD TV-men a következő hibajelenséget tapasztalom:
A bekapcsolástól számított kb 10 percig minden rendben van, ezután elkezd csíkozódni, ezek a csíkok villognak. Minél több ideje van a TV bekapcsolva annál több csík jelenik meg. A csíkozódás a 4:3 képarányban a legrosszabb, de 16:9-nél is elviselhetetlen.Bekapcsolást követő fél óra után:
Bekapcsolást követő 4 óra után:
Mi lehet a probléma okozója? Mit lehet tenni ellene? Mennyibe kerül a javítás kb?
Előre is köszi
-
multimelon
tag
hello, nahát balhé van
Philips 47pfl8404h/12 a tv-m, 2009-es
Tegnap este tv nézés közben egyszerűen kikapcsolt a tv még a stand by sem világított, tisztára olyan mintha áramszünet lett volna. Visszakapcsolni nem lehetett áramtalanítás után sem mintha be sem lenne dugva a konnektorba. Semmire nem reagált. Egy Belkin f9s623en2m túlfeszvédős aljzaton van a TV, egy AV erősítő meg mediabox ez a kettő mind bekapcsolva maradt de a tv úgy maradt teljesen hullán.
Aztán kb fél-egy óra múlva simán be tudtam kapcsolni mintha mi sem történt volna pár percig hagytam működött és rendesen kikapcsoltam. Arra nem emlékszem, hogy átcsatlakoztattam-e másik aljzatba. Most kihúztam a konnektorból egyelőre. Szóval nem tudom mi lehet vele.
Áramingadozás szokott lenni mostanában, tegnap is volt áramszünet addig kihúztam tehát mikor visszajött nem volt csatlakoztatva. Este simán néztem a tv-t kb 1-2 órán át és amikor kikapcsolt nem vettem észre semmi áramingadozást többi eszköz ment még a PC is.
(Még az is érdekes, hogy nálunk eléggé terhelt mostanában a hálózat sokszor alig világítanak a lámpák nincs megfelelő áramerősség vagy feszültség nem tudom)Mi okozhat ilyet, és miért tudtam visszakapcsolni egy idő után? Tápegység hiba lesz?
Most nem tudom mi legyen, használhatom vajon ha tünetmentes mert szervizben így mit tudnak vele csinálni?
thx -
axlrose32
őstag
válasz
locseimisi #5964 üzenetére
Szia!
Hát, ha samsung által elkövetett kijelző lakik benne akkor jellemzően kuka.
Ha egyik oldal felé halványodnak a csíkok akkor kicsit több...
Ha más akkor több az esélyed.
Írj privit, ha megnézted! -
axlrose32
őstag
válasz
szijartojo #5968 üzenetére
Szia!
Kép alapján esélyes lehet a javítása. -
Steve 53
csendes tag
Üdv!
Benq 48.M2501.A01 maint keresek. Rossz is érdekel, vagy a G768B ic belőle. Köszönöm.
Egy Thomson LCD tv-ben lakozik. (27LCDB03B) -
törölt tag
Szép estét, segítséget kérnék, mert
Sharp LC-26SB25E tévénk ma megőrült...
Bármilyen gomb megnyomásánál (a készüléken is, nem csak a távirányítón) felugrik a menü, (amibe belemenni aztán nem lehet, hogy bármit megpróbálhassak állítani rajta), majd következő nyomásnál vagy eltűnik vagy nem, a hang vagy megmarad, vagy nem: most éppen lement nullára, onnan erős rábeszélésre felugrik egyesig majd vissza, de inkább marad lenn. Ha oldalt hangosítom, akkor is szépen lefut némáig...
Inni nem adtunk neki, tehát vagy a földönkívüliek költöztek bele, vagy a szoftver viccelődik vagy?
Nagyon köszönöm előre is a segítséget! -
locseimisi
csendes tag
válasz
locseimisi #5964 üzenetére
Akarom mondani d subról is csíkoz csak szebben:-) Processzoros ez vagy off a kijelző?
-
Rab
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy LG 42lg5000-es lcd tv pár hónapja megmakacsolta magát és nem lehetett bekapcsolni.
Kicseréltem a kondikat a tápegységben és ment a tv vagy 3 hétig rendesen aztán most megint az a hibája nem lehet bekapcsolni vagyis csak 1-2 másodpercre felvillan a kép aztán újból kezdi a bekapcsolási procedúrát, a bekapcsoló gombra és a táv vezérlőre nem reagál ilyenkor és csak akkor hagyja abba ha megszakítom a 220-at.
Ha lehúzom a képen 1-es jelű csatlakozót akkor bekapcsol csak nem világítanak a fénycsövek, ha lehúzom a 2-es csatlakozót akkor is beindul csak nem világít a fénycső és ha lehúzom az összes 3-as jelű csatlakozót akkor is beindul a masina. Vajon mi lehet még a hiba vagy még mindig a tápegységben lehet a baj? :-( -
axlrose32
őstag
válasz
pelijanosne@ #5951 üzenetére
Szia!
Jó helyette, deee.....
PDP42V8 vagy X3? -
axlrose32
őstag
válasz
bendeguz1981 #5953 üzenetére
Szia!
Jellemzően mainboard hiba szokott lenni.... -
bendeguz1981
csendes tag
Üdv csak meg vettem ezt a plazmát Tevion 127cm plazma tv PDP-q50 10H 177S a tápon kondik cseréje után jónak mondhato a készülék kép nagyon szép. de hideg állapotban a készülék egy gombnyomásra szépen bekapcsol, de ha felmelegedett állapotban próbálom bekapcsolni nem megy elsőnek villan 3-at pici szünet majd 4-et.De ha kicsit lehűl ismét elsőre bekapcsol.ez mitől van? köszi a segítséget.bendegúz
-
Gsmsat
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy Thomson 37PB220S4 típusú plazma tv javításához.
A hibajelenség:
A tv egyszer csak nem kapcsolt be.
A távirányítóra reagál, a led jelzi, de kép nincs.
AV és program gombra a hangszórókon hallani a váltást.
A kép semmilyen üzemben sincs.Van ötlete valakinek a probléma okáról?
Köszönöm előre is a segítséget......
-
pelijanosne@
csendes tag
Hali -Plazmások tanácsát kérném : Van egy LG plazmám aminek az Y-sus ban az YPPD-J017C hibrid elhalálozott .Valahol olvastam hogy az STK795-811 ugyan az, és kapható is a HQ nál , csak ott azt irják hogy ez hangfrekis végfok .Létezne hogy egyforma ? ..(.Esetleg nincs valakinek egy a fenti hibridből?)
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Raspberry Pi
- Politika
- Megújult a PROHARDVER!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest