- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- AI a játékokban és azon túl
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusihusi
addikt
LARK_MULTI - Mind a két rendszerről benne van a lemezkép
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
[link]Ez megvan valakinek?
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Sziasztok van valakinek egy 8 Win í-hez 8.1 Wimboot, vagy honnan lehet letölteni nem találom. Köszi!
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Sziasztok mint írtam a Lark Win10Í beadta a kulcsot, ma megjött a szerviztől a csere utalvány, s azonnal mentem a Tescóban, mivel ilyen tabjuk nincs a pénzt kértem,kaptam! Na szóval kb 1 hét alatt lerendezte a szerviz! Most már csak egy 8 i van, nem tudom meddig?
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
-
pusihusi
addikt
-
pusihusi
addikt
Én nem akarok beleavatkozni a vitátokban, de nekem a tescónál miután a szerviz visszaszállította nekik, csak e+ 1 hét múlva kaptam meg. Onnan tudom hogy írtam a szarvíznek, ők azt mondták hogy a futár már kivitte a tescónak-vissza a tescóhoz-nincs náluk, a szervíz nem küldte ki- vissza a szervizhez, küldték a kiszállítási bizonylat másolatát-vissza a tescohoz, de már dagadt a fejem, az ügyfélszolgálaton megláttak, szaladtak 6 fele. Megmutattam a bizonylatot, elkezdték keresni-nem találták- s a végén visszanézték a a kamera által felvett aznapi felvételt amikor a papír szerint átvették a tabot-s itt jön a csavar, a tabot egy hatalmas müa. szemetes kukába találták meg,akkor esett bele amikor hozta a futár a tabokat a szervizből lerakták a kuka mellé, s egy dolgozó véletlenül belelökte, de nem vette észre! Pedig felforgatták az ügyfélszolgálatot. Ha nem keresem intenzíven lehet hogy még mindig ott lenne, mert azt a szemétgyűjtőt csak akkor ürítik mikor nagyon tele van a blokkokkal. Ez volt a kis kálváriám-s ezért küldöm egyenesen a szervizbe A tescótol kaptam 1 jó minőségű bort fájdalom díjként
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz Jovanny2 #4439 üzenetére
Én ezért nem a tescóba vittem, beregisztráltam másnap jött a futár és vitte! Tavaly egy másik tabbal volt problémám, bevittem a tescóba. Még egy hét múlva is ott volt. S nagy nehezen egy hónap mulva megkaptam. De utólag kiderült hogy a szervizben 1 hétig volt!
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz shuttlex27d #4433 üzenetére
Telepítve van az alkalmazás az áruházból? zzzn:[link]
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
-
pusihusi
addikt
Szevasztok, azt szeretnem kérdezni hogy a tabletot kell-e regisztrálni mielőtt leadom javításra? Valahol olvastam csak azokat javítják amelyek regisztrálva van a szerviz honlapján. Ha igen akkor légyszíves linkelje be hogy hol kell! Köszönöm
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
A Windows 11-röl
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
[link] Újra kaphatóvá válhat eredeti formájában a Commodore 64.
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
[link] Bosszant a Windows 10-es frissítési nyaggatás?
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
-
pusihusi
addikt
válasz laposonly11 #3882 üzenetére
"senki nem mondta hogy szar, te reklámozol egy félig kész terméket!" S melyik van készen..................
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz laposonly11 #3869 üzenetére
Mire várjak 2 gépemen ez megy, tulajdonképpen ez egy XP, Windows 7. Windows 8 egyvelege tovább fejlesztve. Napról napra jobb. Melyik rendszer jobb ennél PC-én
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Nos akkor jó lesz a Windows 10?
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
TECH
Mégis jó a Windows 10? Már a legnagyobbak is az új rendszerre esküsznek
ma, 10:15De úgy látom itt sokaknak nem jön be
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
-
pusihusi
addikt
[link] Ez is Windows!
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Azt az anno-t mikorra érted? Csak mert 10k havi fizetés inkább 91-92-ben volt 1000,-ft volt s kb. egy hétig lehetett kapni. A Videoton márka szaküzletben, szegeden. ( 70-ben kezdtem melózni-az első fizum 2540,-forint volt.
(#3774) pusihusi
És vajon a mostani i5 géped 30 év múlva minek fog számítani? MAJD ERRE VÁLASZT ADOK 30 ÉV MÚLVA
Emperor_Nekem akkor volt 20-00(a vége nem publikus) között, azzal császár volt az ember[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
-
pusihusi
addikt
Megdöbbentő felfedezést tettek a Windows 10-zel kapcsolatban[link]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz togateam #3639 üzenetére
Én is ezt írtam neki priviben (15 perc), s ha ragaszkodik a a tiszta telepítéshez akkor pendire csinál egy telepítőt s feltelepíti, mert wimboot után marad 6 gb. a c-én Más-[link] ha ezt használod nem kell méricskélni mennyit fogyaszt a kütyüd
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz Darth_Revan #3565 üzenetére
Én a héten vettem itt a pron egy vadi ujjat 10i-t, megmaradt a 8" akit érdekel.........priviben. Szegeden csak 7i volt egy pár darab, és a Technika 51 cm tv le volt,le van árazva 39-röl 15-re. Gyorsan vettem egyet.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Sziasztok, ilyen se volt hogy senkinek sincs semmi baja Vagy elfogyott a Tescóból a Lark?
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz ghostrider20 #3525 üzenetére
Ezt elolvastad? Ez benne van az isóban. Az isó megnyitása egér bal 2 klikk, isó megnyílik! Ha már ezt olvasod jó helyen jársz.
WimBoot_Lark_Ultimate winboot leírás.Első szabály .Türelem, a hosszú élet ritka!
Második szabály : Töltsük fel a tabot teljesen árammal (nagyon javasolt,mert ha közben lemerül akkor vagy igazán bajban jön a 3.1-es opció)
1.) Hardver előkészületek
Amire szükségünk lesz/lehet.(i7-i8)
1x OTG kábel(ha mikró usb-nk van)
1x USB HUB
1x USB billenytű + USB egér
1x minimum 4GB pendrájvra2.) A Pendrájv boot készítése.
Mountoljuk be az iso fájlt.(ha ezt olvasod akkor ez megvan.)
A ____1_Hasznalati_utmutato_____ mappából indítsuk el a rufus-2.5.exe exét és indítsuk el a programot.
A PENDRÁJVRÓL MINDEN ADAT EL FOG TŰNNI !
-A Rufus programon belül válasszuk ki az Eszközt (pendrájv Minimum 4Gb-s legyen).
Majd a Particios sémában a GPT particios séma UEFI-s gépekhez
Majd a Fáljrendsszer Fat 32
Formázási beállitások
pipa gyorsformázás
pipa Bootolható lemez készitése Mellete iso kép és egy lemez ikon azzal tallozd be ezt a lemezképet.
Inditás.
Ha végzet bezeárás3.) A nagy művelet.
Dugjuk össze az összes "vackot"
Ha működik még az op rendszered akkor Gépház/Frissítés és biztonság/Helyreállítás/Speciális rendszerindítás/Újraindítás
Hibaelhárítás/Speciális lehetőségek/ Az UEFI vezérlőprogram beállításai/Újraindítás.
Válaszuk ki a Boot Manager opciót.
Az EFI Boot Devices sorból válaszuk ki a pendrájvot. Enter.(Ha megnyomod nincs visszaút)3.1) Ha szar van a palacsintában.
Ha már veszett fejsze a nyele akkor power+esc gomb (billenytzüzet) egyszerre nyomásával fogy biosbol indulni.(vagy magától át lép a pendrájvra)
4.) Telepítés:
ha bejön a 2.sor akkor be kell írni :
d: (enter) ( ha magyar billentyüd van akkor a :=shift+é )
lark8 (enter)Töbször újra fog indulni a pc.
Amikor megérkezel a Key megadásahoz akkor választ a késöbb adom meg opciót.
A wimbootot Toga kreálta nektek.
5.) A készülék élesztése.
Ha kész a telepités akkor javasolt egy frissités a gépház/frissítés és biztonság/ ott kérni egy Frissítés keresése opciót.
Restartha minden rendben akkor Aktiválált win 10 home-od van.
Gratulálok Űgyes voltál.5.1)
Az Accelerométer gondja.
Az a baj hogy a win magátol (is)telepiti/telepitheti és nem feltétlenűl a megadott mappábol.
Ha valakinek mégis megfordulna(ami 90%) akkor egy kis kellemetlensége lesz,de könnyen orvosolható,úgy kell forgatni a tabot hogy az "alján" legyen az alja,közben az egérrel meg kell keresni értesítési ikont és ott megnyomni az elforgatás gátló gombot,így jó lesz
Vissza menni a Eszközkezelőbe és ott meg kell keresni az Érzékelők/Bma2x2... és ezt kell jobb klikk eltávolítás a drivert is.
Majd újratelepíteni a ____Accelero____ mappába lévő driverrel.(ha azt irja ki hogy BOSH eszköz akkor jol csináltad)Sok sikert és jó szórakozást a jövőben és örömöt a kis géphez.
Tisztelettel : Toga Aty.
http://prohardver.hu/tema/lark_ultimate_7i_8i_10i_tablet/friss.html
Nos oké[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz ghostrider20 #3513 üzenetére
(#1925)[link] togateam- Szia itt megtalálod, letöltöd s telepíted. A letöltésben benne van a leírás! Értelemszerűen azt töltöd amilyen tabod van.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz Darth_Revan #3511 üzenetére
Bocsi , elértettem, de benne volt! Köszi szépen Nem volt hülye a kérdés
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
-
pusihusi
addikt
Miért nem egy Linuxot? Azt használja aki nem szereti a Windowsot
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
[link] Egy kis Windows tanulás.
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz togateam #3223 üzenetére
Szia, nekem semmi problémám, csak azt hiányolom ami 8,1-nél volt, gép alaphelyzetbe állításnál azt írja ki helyezze be a Windows helyreállítási vagy telepítési adathordozóját! Akkor mi a f@sz van a recoveryn? Akkor ha gond van- marad a wimboot v. a rendszer visszaállítás!!! Nem a 3,1 gb-ről beszélek ,mert van memória kártya, van 2 tb.háttértároló. De érdekes ha wimbootal visszarakom a 8,1-er a gép alaphelyzetbe állítás működik!!!!!!!!
Üdv. Feri!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- További aktív témák...
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Samsung Galaxy Tab A8 10,5 4/128GB tablet
- iPad Pro 12.9" 4Gen. 2020/256GB Wifi/1 hónap gar./Akku 89%/p3980
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Új - iPad Pro 11 M4 2024 Wi-Fi 512GB Space Black/Silver - Bontatlan
- Új - iPad Pro 11 M4 2024 Wi-Fi + Cellular 1TB Space Black - Bontatlan
- Új - iPad Pro 13 M4 2024 Wi-Fi 512GB Space Black - Bontatlan
- Új - iPad Pro 13 M4 2024 Wi-Fi 1TB Space Black - Nano-texture Glass - Bontatlan
- ÚJ, bontatlan iPad 10.gen 64GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!