- Tagadják a szervergyártók, hogy túlmelegedne a GB200-as szerverdizájn
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wandor0930
aktív tag
válasz Emperor_ #3362 üzenetére
Ezt megerősítem, sehol máshol nem okoz gondot, de a "kiixeléssel" közben nekem is meggyűlik a bajom(8i-n).
Nemtudom hogy a szélét én érintem furán vagy az érintőnek van valami nyűgje, de sokszor csak 2. - 3. próbálkozásra van meg, de ezzel együtt tudok élni.(lehet csak meg kell szokni, még csak egy hetes és nincs túl aktív használatban) -
wandor0930
aktív tag
válasz Darth_Revan #3024 üzenetére
Nem sérült esetleg letöltés közben? Megszakadta a kapcsolat vagy valami?
Próbáld meg esetleg újra letölteni. -
wandor0930
aktív tag
válasz Darth_Revan #3020 üzenetére
Pár napja húztam fel a win10et 8i-re togateam leírása és fájljai alapján szóval azok tuti jók.
-
wandor0930
aktív tag
válasz togateam #2897 üzenetére
Persze hallottam már róla de azt hittem ez csak amolyan legenda
Komolyra fordítva a szót, nem vagyok annyira jártas a számtech világában ezért inkább kérdezek.
Régebbi asztali gépes tapasztalat hogy nem feltétlen működnek a programok másolgatás után, de akkor ez itt ezek szerint nem áll fent.
Mondjuk a programok a kisebbik probléma hisz újratelepíthetők, az a lényeg hogy a rendszert ne zavarja mert annak az újrahúzása picit időigényesebb.Még egy láma kérdés, mit csinál a rendszer ha a C-n elfogy a hely?
Frissítések letiltása opciót nem találtam, szóval idő kérdése mikor következik be, de gondolom az nem tudja használni a memóriakártyát. -
wandor0930
aktív tag
válasz togateam #2884 üzenetére
Természetesen nem úgy gondoltam hogy akkor is menjenek a programok ha kivettem az kártyát
Olyan formán gondolkodtam hogy kikapcsolt állapotban ha kiveszem a kártyát és pakolok rá filmet-zenét-képet majd visszarakom nem kavarja-e meg a gépet.
Vagy tanácsosabb ezeket pendrájvon másolgatni?Olvastam lejjebb valamit hogy rendszerfájlokat rak a kártyára és az bekavar csak ezért kérdeztem.
Na meg mert jelenleg csak egy 16GB-os van, ezt később cserélném nagyobbra, de nem szeretném ha emiatt az egész rendszert újra kellene rakni. -
wandor0930
aktív tag
Nekem meg felment a win10
Érintő meg kijelző forgató driver picit szopatott de végülis már működik.Még egy kérdés, ha megadom a microsd-t mentési helynek és közben ki kell vennem valamiért az mennyire zavarja meg a gépet?
Visszarakás után az alkalmazások mennek majd gond nélkül?[ Szerkesztve ]
-
wandor0930
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja a "nagy kiárusításban" én is beszereztem a 8i-t.
Még nem laktam be túlságosan szóval gondolkodom rajta hogy telepítsek rá win10et ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem.
-Ha telepítem a win10et akkor felszabadul a recovery partíció és ezért lesz nagyobb a tárhelyem ha jól értem?
-Azt olvastam win10-nél meglehet adni hogy az SD kártyára telepítsen, ez az alkalmázásboltból letöltött programokra vonatkozik?
-ha nem jön be a win10 akkor indigien fájljaival vissza tudom telepiteni a 8.1et. Ilyenkor ismét lesz egy recovery partícióm ami foglalja a helyet vagy lesz egy 8.1es rendszerem recovery nélkül nagyobb szabad tárhellyel? -
wandor0930
aktív tag
Hali!
Olcsó tablet vásárlásán gondolkodta és már-már lebeszéltek az olcsó windowsosról, de tegnap tescoban belefutottam 16e-ért egy 8i-be és nem tudtam otthagyni.
Kérdésem az volna hogy elég -e class 10es microsd bele vagy érdemes gyorsabbat venni?
Illetve gondolkodom billentyűzetes tokban, ha valakinek van hozzá megírhatná a típusát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tagadják a szervergyártók, hogy túlmelegedne a GB200-as szerverdizájn
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Autós topik
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Árnyékos sarok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Pro 12.9" 4Gen. 2020/256GB Wifi/1 hónap gar./Akku 89%/p3980