Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- TCL LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen TV-t vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
-
PROHARDVER!
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Sikerült kodin is, bekeveredtem az IP-címekkel, mert 60-at kapott alapból a kamera, én appon belül osztottam 160-at neki, de hiába indítottam újra, ugyanúgy 60-at kapott, legalábbis a router ezt írta, közben meg a 160-on jön be.
A lényeg, hogy jó lett.
Már csak abban kérnék segítséget akár másoktól is, hogy megoldható-e olyan, hogy a kodira kötött HDD-n mondjuk egy külön partíciót csinálni, és arra menteni loopban (pl. 1-2GB-os fájlokban) ezt a stream-et a háttérben? Elég látható helyen van a kamera, és ha valaki bejön, letépi, vagy kiveszi az sd kártyát, buktam is a felvételt. A kodi viszont megy 0-24-ben nálunk, jó lenne, ha arra is tudnék menteni. Csinálnék egy 64GB-os külön partíciót, és arra lehetne menteni. Meg lehet ezt oldani a háttérben? Azért kéne a háttérben, hogy lehessen közben használni a kodit. Vagy erre be kéne üzemelnem egy másikat? Van egy tartalékban.
-
hoktar
csendes tag
Köszönöm, hogy kipróbáltad, köszönöm a visszajelzést! Örülök, hogy mégis működik. Érintőképernyőre optimalizált verzió, ezért valóban javallt az usb-s wireless egér, vagy légegér, vagy tuchpad-os billentyűzet, használata. De a program ezek szerint feltelepült, indításkor nem dobott hibaüzenetet, vagy nem zárult be automatikusan és a login is rendben ment. Használd egészséggel, örömmel!
Én is elnézést kérek az off-ért, nem tudtam, hogy az
-
válasz
blakey #48392 üzenetére
Amazon firetv stick 4k: az 1.14 verzió telepíthető, be tudok jelentkezni és tv adás is elindult vakon kattintgatással, mivel egyelőre egérrel nem tudtam még kipróbálni és távirányítóval a felülete kevésbé használható. 😅
Ugyan minden indítás után kiírja, hogy Google services nélkül nem fog működni, ennek ellenére bizony mutat életjeleket.
Ebben a formában egyelőre nem nagyon tudom használni, de ha lesz időm még tesztelem.
Bocs az offért.
-
-
hoktar
csendes tag
válasz
k_imre #48197 üzenetére
Én is várom ONETV-s megújítást nagyon! Ha esetleg valaki rajt van a ONETV Kodi-s kiegészítő fejlesztésén, annak egy személyben jelenlegi helyzetben 8K-t tudok felajánlani honoráruimként (ennyit sikerült spóroljak egy kedves ismerősömnek köszönhetően Android TV BOX-on), nagyon remélem, hogy összejön a projekt!
kismrinna [link]
"ANDROID BOXRA, ANDROID TÉVÉRE NINCS one tv app, csak kizárólag mobiltelóra, és onnan lehet CHROMECAST!!!!!!!! megosztással (NEM KÉPERNYŐ TÜKRÖZÉSSEL!!!) küldeni a képet-hangot. Működik jól. Képernyő tükrözés nem engedélyezett tudomásom szerint."
Valóban? Nálam működik Android TV BOX-on mindenféle Chromecast és tükrözés nélkül.
-
Norfeus
újonc
Üdv. Olyan kérdésem lenne hogy a különböző add on-okat például net mozi. Lehet szinkronizálni a Trakt. tv-vel? Például, ha megnézek egy sorozat epizódot a trakt automatikusan érzékelje. Kodi plex connect addon működik, a Nason tárolt filmeket érzékeli a trakt,de például a netmozi, mozicsillag kiegészítőkre nem találtam megoldást.
-
vzoli1987
aktív tag
eddig bírtam el jutni a napi$zar addonnal chatgpt-vel, wip (omega v21 teszt) .: [link]
resolveurl-t nem tudom előhívatni, címeket nem olvassa ki normálisan, pedig már nincs messze
, yt videókat már egyszer sikerült viszont !!!
-
vargalex
Topikgazda
válasz
vargalex #48377 üzenetére
Közben kitúrtam, hogy ez egy hiányzó header miatt van a hiba. Éppen nyitni akartam egy hibajegyet (esetleg küldeni pull request-et), amikor megnéztem, hogy ezt 6 napja megcsinálta, csak még nincs release. Hogy addig is működjenek a Filemoon linkek (ha a weboldalon is tényleg működnek) felraktam a MovieShark repoba a ResolveURL kiegészítő 5.1.156~beta verzióját, ami tartalmazza ezt a javítást (is).
#48375 tom19q: Ez sajnos a te problémádat nem oldja meg, mert ott - ahogy te is írtad - a weboldalról sem működik a lejátszás.
-
z67
őstag
válasz
dave0825 #48380 üzenetére
Én egy .pls file-t mentettem el az egyik videós mappába. Tapo kamera, ahol felvettem egy külső felhasználót, ezt a synology kamerás program miatt amúgy is megtettem. Csak kattintani kell.
A file szövege:
[playlist]
NumberOfEntries=1
File1=rtsp://felhasznalonev:jelszo@192.168.1.58:554/stream1 -
dave0825
őstag
Üdv. RTSP-vel szeretném nézni az egyik itthoni kamerát. Ezt találtam hozzá, de az istenért nem tudom működésre bírni.
A user:password@ipcímet írtam át, a többi hagytam, de írja a kiegészítő, hogy nincs IP megadva. Mit rontok el? Mi az a realmonitor dolog? Egyébként a settings.xml nem is pont úgy néz ki, mint a képeken, a sorok így néznek ki: <setting id="loc2" default="true"></setting>
A default-ot törölnöm kell, és átírni value-ra, vagy mi? Nem értem. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Jony2420 #48374 üzenetére
"Láttad már a tv2 kiegészítő beállítások menüjét ?"
Nem, azért írtam, hogy nem tudom, hogyan működik.Az alapján, amit vargalex írt, nem valószínű, hogy ez a trükk működik. Ezért írtam a VPN-t, mert az tuti. Csak van a családban, ismerősi körben valakinek VPN-t is tudó router-e ....
-
-
tom19q
csendes tag
Sziasztok!
A filemoon kb. 1-2 hete egyik addonban sem működik. Próbáltam böngészőből, de nem sikerült lejátszó felületet találni.
Pl. netmozi for all mankind 3.é. 1.rész filemoon.sx -ResolveURL hiba.
Megszűnt a filemoon, vagy valami más a hiba oka? Esetleg tud segíteni valaki? -
Jony2420
tag
válasz
<Adamsky> #48365 üzenetére
Láttad már a tv2 kiegészítő beállítások menüjét ? ott abban van egy olyan funkció beépítve ,hogy ,, Véletlenszerű Magyarországi IP cím használata, ezt ha bekapcsolom, működnek a tv2 műsorai külföldön is, csak pont ilyenre gondoltam, hogy ha megvalósítható lenne a m4 sport vagy a mediaklikk kiegészítőhöz .
-
vzoli1987
aktív tag
A Videa addonban nem lehet egy tweaket kérni? A keresés beállítása ( teszem fel csak a felnőtt kategóriában keressen, illetve ne ugorjon viszza a keresőbe a videó lejátszása után hanem térjen vissza amit lekeresett), viszont az nem tudom hiba vagy nem az inputstream adaptive az megy ezen? Mert sokszor belaggol egy idő után, ez mondjuk Streamsharkban tökéletesen működik
-
cocka
veterán
Hadd kérdezzem már meg, hogy az M3 Online egyáltalán nem megy a legfrissebb CoreELEC-en? (nem béta, nem nightly!)
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Jony2420 #48363 üzenetére
" ... hasonlót mint a tv2 kiegészítőben is van, amivel átkapcsolható egy magyar IP címre ... "
Nem tudom, hogy az valójában, hogyan működhet, de erre alapvetően vm. VPN-es megoldás való. Vagy egy otthoni router (ami tud VPN-t), vagy valamilyen fizetős megoldás (elég sok van, nem is túl drágák). -
Jony2420
tag
Sziasztok! Csak egy kérdés ..
Olyan problémám(k) van , hogy külföldről nem nézhető az m4 csatorna élő adása konkrétan az F1 élő közvetítése vagy más élő sport műsor , kiírja , hogy csak kizárólag Magyarország területén engedélyezett a sugárzás, csak szeretném megkérdezni, hogy ha bele lehetne ágyazni a Mediaklikk kiegészítőbe egy kapcsolót hasonlót mint a tv2 kiegészítőben is van, amivel átkapcsolható egy magyar IP címre, hogy nézhető legyen az m4 élő műsorai külföldön is. -
Tressy
senior tag
Óvatosan a édestvvel.Érdekes módon a név/jelszó errorozás is azután kezdődött miután beirtam hogy ki/belépéssel teljesen jól használható(volt).Most tettek bele egy 24 órás időtagot...
-
Hege1234
addikt
mexel, urgoz
köszi, ezekkel pont nem próbáltam... -
Hege1234
addikt
válasz
tobias40 #48356 üzenetére
passz, amióta csak gmail-t fogad el új regnek én nem használtam..
(a kód kérőset nem is használtam mert ott volt a mail/passz-os)amúgy az mind1, hogy használnád vagy nem, ha nem adtál meg helyet az epg/m3u8-nak
errorozni fog (legalábbis az eredeti scriptben benne volt ez a hiba
már nem rémlik, hogy ez lett javítva vagy nem..) -
-
tobias40
veterán
válasz
Hege1234 #48354 üzenetére
Csak egyszerűen nézni akartam a tv műsorokat,m3u8 listát sosem töltöttem le.
Lehet hogy elrontottam a belépési adatokat mert van kettő hozzáférésem.
(próbáltam másnap is de nem ment vmiért)
Most nem próbálkozok vele mert működik de ha lejár a próba akkor megnézem majd a rendes előfizuval is..
Majd a vpn-t is kipróbálom mert van előfizetésem hozzá...Köszi a munkádat!
-
Hege1234
addikt
válasz
tobias40 #48353 üzenetére
a mail és jelszavas megoldás errorozik, ha egyszer is elrontottad a bejelentkezést
pár óra után menni fog megint
vagy, ha vpn-el váltasz másik magyar ip-re..+
ott nálad még az is lehet, hogy az error-t az epg-re adja vagy
nem adtál meg helyet hova mentse az m3u8 listát.. -
urgoz
aktív tag
válasz
tobias40 #48348 üzenetére
A Mr. Dini féle tv kódos verzió tökéletesen működik.
https://prohardver.hu/tema/kodi_xbmc_kiegeszito_magyar_nyelvu_online_filmekhe/hsz_43551-43551.htmlSzerk: kipróbáltam, és nálam a Hege féle is megy.
-
semetka
őstag
Nvidia vagy Radeon kártyákon kadenciahelyes a lejátszás? Most Intel integráltat használok , azon úgy tudom hogy az.
-
tobias40
veterán
[link] Erre valaki?
Ezzel az addonal működik egyáltalán vagy másikat kell keresnem? -
tobias40
veterán
Ha számít az eszköz akkor ez egy Amazon Firetv stick...
-
tobias40
veterán
Sziasztok!
Van jól működő sweet tv addon Kodi 21.0.0 alá?
plugin.video.sweettv_fullhun_email_pass_mod_Hege1234
Ezt próbáltam de hibát ír.
Mit rontok el? -
brazos
senior tag
válasz
brazos #48337 üzenetére
Ennyi a hibaüzi.
error <general>: Open - Error, could not open file https://hangtar-cdn.connectmedia.hu/20241212000007/20241212010415/mr2.mp3
error <general>: OpenDemuxStream - Error creating demuxer
info <general>: CVideoPlayer::OnExit()
info <general>: CVideoPlayer::CloseFile()
info <general>: VideoPlayer: waiting for threads to exit
info <general>: VideoPlayer: finished waiting
info <general>: VideoPlayer::OpenFile: plugin://plugin.video.mediaklikk/?action=resolve&url=https://hangtar-cdn.connectmedia.hu/20241212010215/20241212020207/mr2.mp3&mediatype=radio
info <general>: Creating InputStream
error <general>: CCurlFile::CReadState::FillBuffer - (0x7f4f58741760) Failed: Unrecognized or bad HTTP Content or Transfer-Encoding(61)
error <general>: CCurlFile::CReadState::FillBuffer - (0x7f4f59188c40) Failed: Unrecognized or bad HTTP Content or Transfer-Encoding(61)
info <general>: Creating Demuxer
error <general>: Open - Error, could not open file https://hangtar-cdn.connectmedia.hu/20241212000007/20241212010415/mr2.mp3
error <general>: OpenDemuxStream - Error creating demuxer
---------------------------------------------------------
a vlc infója a jazz stream-ról:
Kodek:MPEG Audio layer1/2 (mpga)(128kb/mp) -
Hege1234
addikt
vargalex bocs elcsesztem a fájlnevet amit átküldtem..
brazos
attól, hogy a kodi mit enged lejátszani és mit nem
arról már nem tehetek..
2-3 nappal visszább mész akkor működika linket meg minek teszed ide be??
nem kell tudniuk róla, hogy használjuk.. -
brazos
senior tag
válasz
brazos #48336 üzenetére
Ha a logból kiveszem a kérdéses url-t:
https://hangtar-cdn.connectmedia.hu/20241212010215/20241212020207/mr2.mp3
és betöltöm a vlc-be, az simán lejátssza a műsort, most is azt hallgatom, a Kodi viszont nem tudja megnyitni és lejátszani a Petőfi rádiós linket. -igaz, nem a jazz-es műsor, hanem a kultúrfitnesz műsor jön be-
Kis keresgélés után a logban megvan a Petőfi-Jazz műsorának linkje is:
https://hangtar-cdn.connectmedia.hu/20241212000007/20241212010415/mr2.mp3
ez megy most a vlc-ben. Hogy ezt a Kodi miért nem játssza le, érthetetlen, semmi nincs a logban, ami a hibára utalna. -
brazos
senior tag
válasz
brazos #48335 üzenetére
Az addonon belül az M3 adó továbbra sem működik! - ami azért furcsa mert a 64 bites Linux alatt az M3 Online simán megy. Továbbá nálam egyik rendszeren sem (Linux 32/64 bit, kodi-19-kodi-20.1) megy az epg-ből való rádió műsor visszatöltése. A tegnapi Petőfi rádiós jazz műsort akartam vissza-betölteni, hibaüzit dobott, lásd a képet.
-
brazos
senior tag
válasz
<Adamsky> #48333 üzenetére
Az előbb végül én is zip-ből tettem fel, nálam úgysem jó. Amúgy megnéztem egy 64 bites Linux alatt is, python3.11.2, ott sem működik ez a kiegészítő.
UPDATE!
Az ms oldalról letöltött plugin.video.mediaklikk_v1.2.1.zip nevéből ki kell venni a _v betűt, így:
plugin.video.mediaklikk-1.2.1.zip
és ezt a zip-et már fel lehet tenni a Kodira, így átnevezve a zip csomagot már felmegy a 32 bites 19-es kodira is! -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
vargalex #48329 üzenetére
Rossz az URL ...
Nekem a log-ban ezt próbálja leszedni:https://repo.mvshrk.xyz/plugins/plugin.video.mediaklikk/plugin.video.mediaklikk-1.2.1.zip
... miközben a fájl:https://repo.mvshrk.xyz/plugins/plugin.video.mediaklikk/plugin.video.mediaklikk_v1.2.1.zip
A zip-ből feltéve egyébként müxik (bár nagyon nem teszteltem). -
brazos
senior tag
válasz
Kodi-19.1-re nem megy fel! Kevés a python ehhez. Minden függőség fenn van, a youtubr-ból még a legújabb is, nem az, amit a kiegészítő fel akarna tenni.(vissza-upgradelné a régebbi youtube verzióra, de úgy sem megy fel az új kiegészítő 32 bites linux alatt a 19.1
-es kodi-ra)(Linux32bit-python3.9.5) -
nfsu17
veterán
Köszönjük a munkát srácok.
Nekem perpill se nem frissít rá a jelenlegire, se nem telepíti az újat (a régit töröltem).
'A telepítés nem sikerült'
Elméletileg minden függőség teljesítve, amit találtam a menüben.
CE19.5
Logot nem néztem most, mi baja. De hát nálam mindig van valami, ne essetek kétségbe. Holnap ránézek jobban.
Pl nektek már működik CE22 alatt az RTL+, nálam továbbra sem -
Hege1234
addikt
válasz
a változások a következők lettek:
az api helyett a web töltődik be
szóval innentől bármi ami elérhető a weboldalon annak a kodiban is mennie kell!az élő menüben az m3 javítva lett
így androidon és linuxon működik a lejátszásbehoztam egy "visszatöltés" funkciót a rádiókhoz
ezzel vissza lehet menni pár hétre a médiaklikkes epg segítségével
musor.tv-vel pár évre is..valamint teljes napot is visszatölteni..
ehhez egy dátum választó fog megjelenni
(a jelen nap visszajátszása nem fog működni.. csak az elmúlt napok..) -
vargalex
Topikgazda
Sziasztok!
Hege1234 jóvoltából felkerült a MovieShark repoba a Mediaklikk kiegészítő 1.2.1-es verziója.
Python 3 szükséges hozzá, azaz minimum Kodi 19. A részleteket majd Hege leírja,
-
AlBundy
aktív tag
Van két TCL tv-m, mindkettőre kodi van telepítve.
Tud-e olyat a kodi hogy az egyik TV-n elindított majd félúton abbahagyott filmet a másik tv-n onnan folytassa ahol abbahagytam.
Köszi -
blakey
titán
A Kodi többet érdemel, mint egy DLNA kapcsolat. Használjátok a keresőket, a leírásokat, a videókat, minden le van írva, SMB is hibátlanul működik, mindig, minden SMB-t elér, legyen az NAS, számítógép, router, bármi. Ott az NFS, FTP, SFTP, mind jobb, mint a DLNA.
DLNA-hoz elég a VLC, de az meg gyenge egy Kodi képességeihez képest. -
ZED58
tag
válasz
cikasz #48305 üzenetére
Én egy DS918+ emuláció (Xpenology) futtatok, Lan-on SMB, NFS, kifelé FTP (név/jelszó) engedélyezve, Kodi belülről SMB-n minimum-maximum 1, látja, csatlakozik, kívülről FTP-n általában 4 felhasználó van ráakaszkodva.
Ha felpattintod a Kodi-t a TV-re, szerintem menni fog
A kliensek, Xiaomi Tv 4S 553“, Xiaomi Mi box S, Leap S3 - ezek a LAN-on, 3 db Mi Box S, 1 db Mi Box S 2nd gen és 1 Telekom Box, FTP-n -
stefi68
addikt
válasz
zsiga68 #48306 üzenetére
Ha, ha, ez jó.
Igaz, nem írtam, de természetesen nem üres resource.language.hu_hu mappát hoztam létre, hanem benne a fordított strings.po fájllal.
Szóval hiába, mert nem magyarul jelenik meg.#48307®abstract®:
Igen, azt is néztem. viszont ennél nem lehet állítani a nagyítás mértékét.
"With addon installed and enabled, it will automatically analyze media on playback and determine if there are any black bars. The addon will then zoom the media exactly enough to cover the display."
Tehát a nagyítás pont akkor lesz, hogy a fekete sávok eltűnjenek. Így viszont már túl sok informáci elveszik a képernyő két szélén.Én most manuálisan a Zoom-ot, 10-15%-ra állítom. Ez egy köztes megoldás....
-
zsiga68
őstag
válasz
stefi68 #48304 üzenetére
Talán készítsd el a fordítást is.
msgctxt "#30001"
msgid "Removed black bars (%i%%)"
msgstr ""
msgctxt "#30003"
msgid "Could not read black bars compensation value"
msgstr ""
msgctxt "#30004"
msgid "Could not apply zoomlevel"
msgstr ""
msgctxt "#32031"
msgid "Maximum compensation"
msgstr ""
msgctxt "#32032"
msgid "Additional compensation"
msgstr ""
msgctxt "#32033"
msgid "Show notifications"
msgstr "" -
cikasz
őstag
Sziasztok.
Egy TCL 75C745 tv-m van Kodi 21.1
Sehogy sem tudom beállítani, hogy lássa a nas-t. Az smb protokollnál már beállítottam, hogy "nincs" és amikor csatlakoznék a nas-hoz akkor kiirja, hogy : "software caused connection abort"
Van egy minipc-m windows-al és azzal tökéletesen megy minden. Eddig arról néztük a filmeket, de ha sikerülne a tv-n a kodi akkor azt nem kellene használni.
köszi. -
stefi68
addikt
válasz
stefi68 #48303 üzenetére
Közben rátaláltam erre: [Kodi BlackBar remover]
Kiegészítők magyarításával kapcsolatban tud valaki infót adni?
Az addon.xml-be felviszem a summary lang="hu_hu" és a description lang="hu_hu" a magyar leírást az meg is jelenik az ismertetőnél.
Viszont a resource/Language mappába hiába hozok létre resource.language.hu_hu mappát, a kiegészítő nem vált át magyarra. -
stefi68
addikt
Kodi 21.1, Android TV
Jelenleg be van állítva a KeyMapEditorral, hogy Teljesképernyős videónál, a felfelé mutató navi gomra nagyítsa a képet.
A funkcióknál felfedeztem olyat, hogy "Nagyítási szint 1-2-3.."
Tudja valaki, hogy ez mi lenne?
Előre beállított mértékű szintű zoom szint? Az jó lenne...
De bármelyiket állítom be, nem történik semmi. -
Burbula87
csendes újonc
válasz
Celithrandi #48301 üzenetére
Sziasztok!
Segítségetekre lenne szükségem. Adott egy LG OLED TV amin a legfrisebb webOS 8.3.0-29 szoftver van. Telepítettem a Developer appal annak a rendje módja szerint a Kodi-t. Namostmár problémába ütköztem az MSREPO kiegészítő hozzáadásánál. Ugye a ZIP fájlt nem látja sehogysem ill próbáltam a forrás hozzáadása fájlkezelőben de ott sem engedi telepíteni hibaüzenettel leáll.... Valaki tudna ebben tanácsot adni vagy engedjem el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Alkoholista nevelde
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest