- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Mini PC
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
-
PROHARDVER!
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziasztok!
tényleg pont egy órája googlizgatok de nem találom amit keresek
corelec van a dobozomon és egy másik gépen megosztott mappából nézek filmeket szerintem így megy 10 éve , észre vettem pár honapja hogy nem jelennek meg a borítok a filmlistámban de nem foglalkoztam vele , ma gondoltam nekiállok de ha rányomok frissitést akkor azt irja nem érhető el a kiszolgáló , mármint gondolom a tmdb , itt miután rákerestem az első találatom az volt hogy oda is kell api key , amit meg is csináltam de nem tudom hova beirni mert maga "the movie database" kiegészítőtt sem tudom frissiteni mert azt irja töröttnek lett jelölve a tárolóban
ha linket adtok ahol a hiba le van irva vagy a kulcsszót amire keressek megkersem de valószínüleg alapból nem jó felé megyek
-
ladoba
csendes tag
Sziasztok.
Sportolt e már valaki a következőkkel? Elementummal kínlódok már egy ideje.Távoli szerveren van egy elementum dockerben és helyben kodi elementum addon-al, ami a kiválasztott filmet közvetlen streamel-i és majd seedeli.Távoli szerveren még ezt valamiért nem tudtam működésre bírni,helyi hálózaton ez megy dockerben.A lényeg az lenne,hogy a távoli szerverre történne a letöltés és a seedelés.Jelenleg jacktook/torrest párossal részben megy a dolog,a torrserver-ből nem tudom kinyerni rendesen a .torrent file-t.Bármelyikre tud valaki hasznos tanácsot? -
vargalex
Topikgazda
Hege1234 jóvoltából felkerült a MovieShark repoba a Filmsarok kiegészítő 1.0.1-es verziója.
-
-
urgoz
aktív tag
válasz
Mr Dini #47080 üzenetére
Biztos jók az adatok. Ugyanezzel az e-mail - jelszó párossal megy a weboldalról. Viszont több kodis eszközön is be vagyok jelentkezve ugyanezzel a fiókkal, olyan azonban még nem volt, hogy egyszerre használnám őket. Ez nem lehet baj?
Amúgy meg bekaphatják, csináltam egy új reget, úgyis csak az ingyenes kell nekem...
-
Ne haragudj, de nem tudom reprodukálni a hibát. Megnéztem többször beírva a jelszavam, törölve a kiegészítő adatait, meg mindent, de mindig sikerül a belépés. Ha spammelem a logint, akkor is. 403-at csak akkor kapok, ha a jelszó, vagy az email rossz. Biztosan jól van a kiegészítőben minden adat megadva?
Elvileg speciális karakterekre sem érzékeny, szóval ha az van a jelszóban, annak is mennie kellene.
Viszont jó, hogy jelezted, mert most tűnt fel, hogy a bejelentkezési gyorsítótár törlése opciót nem frissítette ratcashdev, szóval ezt javítottam. Egyelőre nincs új verzió, mert jó lenne a végére járni a problémádnak, meg nem olyan nagy trauma ez a bug.
Azt is megnéztem, hogy szépen működik a login akkor is, ha direktben a csatorna lejátszását indítom...
-
Hogy használod ilyenkor? Kiegészítő csatornalistáját megnyitva? Az betölt? A mostani API-t ratcashdev implementálta, lehet nem lép be, ha direktben próbálod a csatornát elindítani saját playlistből. Vagy az is lehet, hogy változott a login ismét. Megnézem, ha hazaértem.
-
válasz
Hege1234 #47070 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy a mindigo-t anno EB nézésre csináltam, aztán ahogy megszűnt a külföldi nézés lehetősége, illetve ahogy kiszedték belőle a közszolgálati adókat, számomra megszűnt a jelentősége, ezért nem igen foglalkoztam vele mostanában. Bele lehetne rakni, hogy a VTV-hez hasonlóan automatikusan szedje le a listát, ne csak a csatornalista megnyitásakor, illetve a letöltött EPG backfill napokat is lehetne dinamikusan állíthatóvá tenni a beállításokban.
Ha egyszer időmilliomos leszek, újra előveszem az addont, aztán megcsinálom.
Kicsit macera a háttérszálas auto EPG letöltés, a Vodkánál is szenvedtem vele egy sort, de nem lehetetlen.
-
urgoz
aktív tag
Már nem tudtam szerkeszteni...
Ha az addon mindigo_client.py fájljában a 153 és 154 sorban átírjuk a 4 és a 72 órát 168-ra, akkor a teljes műsorújságot leszedi, és 1 hétre visszamenőleg lehet a műsorokat is visszanézni.
start=(datetime.now(timezone.utc) - timedelta(hours=4)).replace(tzinfo=None),
end=(datetime.now(timezone.utc) + timedelta(hours=72)).replace(tzinfo=None),
helyettstart=(datetime.now(timezone.utc) - timedelta(hours=168)).replace(tzinfo=None),
end=(datetime.now(timezone.utc) + timedelta(hours=168)).replace(tzinfo=None),Ehhez a Kodi Beállítások > PVR & Live TV > Műsorújság > Megjelenítendő elmúlt napoknál és Megjelenítendő napoknál is 7 napot kell beállítani!
-
urgoz
aktív tag
Nekem ugyan csak free csomag van, de a generált m3u8 lista mellett ott van az EPG fájl is (windows alatt c:\Users\XYZ\AppData\Roaming\Kodi\userdata\addon_data\plugin.video.mindigo\mindigo_xmltv.xml) Sőt, ha az IPTV Simple-ben bekapcsolod a Catchup funkciót, akkor vissza is lehet nézni a régebbi műsorokat az EPG-ből.
Az viszont tény, hogy csak 4 napot grabbel le, pedig a mindigon 14 napos műsorújság van. Jó lenne, ha visszafelé mindent leszedne, hogy vissza lehessen nézni a műsorokat. -
vacs
veterán
Helló.
A NetMozi addonal valami baj van.
Kb percenként megáll a lejátszás, a play/pause gombra elindul, de kb 1 perc múlva megint megáll és ezt csinálja végtelenszer! -
mexel
veterán
válasz
Hege1234 #47011 üzenetére
Szia! Ha jól emlékszem te csináltad meg a sweet-et úgy, hogy olyan m3u listát generáljon amihez jó a z epg.
Ugyanez nem lenne megoldható mindigo-hoz? Mert az jól működik mint szolgáltatás, csak az iptv-nél nincs teljes műsorújság sajnos, amit generál m3u-t az nem tökletes a meglévő epg szolgáltatáshoz -
Szabi_82
tag
Sziasztok?
Olyan kérdésem lenne, hogy nem tudtok e vizualizációhoz plusz add-ons. A elérhetők annyira nem fogtak meg. VU meter-t vadásznék -
Fura. Nem tudom, mi lehetett a probléma, mert a login logikához nem nyúltam és nekem szépen működik friss verzión is a belépés, ahogy kell neki. Lehet csak átmeneti korlátozásba futottál bele, esetleg túl gyakori loginok miatt. Mindenesetre örülök, hogy sikerült megoldani.
-
vargalex
Topikgazda
-
-
Szia!
Easy fix lenne, az xbmc.Player.play()-t kell setResolvedUrl-re cserélni az addonban. Eredetileg úgy volt, csak a DRM miatt átírták az addont, aztán elveszett a változtatásom.
Sajnos már nincs ingyenes csomagjuk, ezért nem tudom megjavítani, max vakon. Hétfőn küldök egy verziót, ha nem felejtem el, aztán megkérlek, hogy teszteld majd.
Az onlinestreamet pedig nem én csináltam, de ott is hasonló lehet a fix.
-
urgoz
aktív tag
Sziasztok!
Próbálok összedobni egy m3u listát a kodis IPTV SImple PVR klienshez úgy, hogy közvetlen plugin hívásokkal oldom meg a linkfeloldásokat. Ezt egy ideje már támogatja a kodi, illetve az IPTV Simple.
Van Sweet tv előfizetésem. Ez az elsődleges tv forrás a Saros féle IPTV Webserver pluginnal. Ezen kívül van Digi Online hozzáférésem, illetve egy ingyenes reg a Mindigora, és ugye még ott van az Onlinestream plugin, a Youtube pluginnal pár élő, valamint a Mediaklikk, amik ingyenesek. Pár dolgot pedig a Livestreamspro pluginnal (Octopus vagy Aliunde repoból telepíthető) csináltam meg (pl. Catcast élők)
A célom az, hogy a Sweet TV-ből hiányzó magyar csatornákat pótoljam ezekből a forrásokból, valamint létrehozzak egy backup listát, ha valamiért a Sweet nem menne, vagy a TV2 csatornákon korlátozzák a hozzáférést.
A Kodi logból előkapart plugin hívásokkal, illetve azok letisztázott verzióival a legtöbb általam óhajtott csatornát sikerült is megoldanom. Sajnos azonban az Onlinestream és a Mindigo plugin furcsán viselkedik az IPTV Simple-ből hívva. Ugyanis a PVR-es felületről átvált a sima video lejátszó felületre, így se a now-next infók nem jelennek meg az EPG-ből (ez a kisebbik baj), se pedig csatornát nem lehet váltani (ez már jobban bosszant). Ha tovább akarok léptetni, akkor le kell állítani a streamet, és úgy lehet a listában a következő csatornára lépni. Kérdésem, hogy át lehetne-e valahogy írni legalább a Mindigo plugint, hogy a többi pluginhoz hasonlóan működjön a lejátszás? Az onlinestream-ből úgyis csak a MAX4 kéne, azt megoldottam Livestreamspro-val...
Néhány példa a listámból:
#EXTINF:-1,M3 (Mediaklikk)
plugin://plugin.video.mediaklikk/?action=resolve&url=&mediatype=tv&title=M3
#EXTINF:-1,M4 (Mediaklikk)
plugin://plugin.video.mediaklikk/?action=resolve&url=mtv4live&mediatype=tv&title=M4 Sport
#EXTINF:-1,Euronews HU (Youtube)
plugin://plugin.video.youtube/play/?video_id=jAn7L2Kt32U
#EXTINF:-1,Fishing & Hunting (Digi Online)
plugin://plugin.video.dinionline/?action=play&extra=https://digionline.hu/player/322
#EXTINF:-1,Cinemaster 2 (Catcast / Livestreamspro)
plugin://plugin.video.live.streamspro/?url=%24doregex%5Bfinal-url%5D&mode=17®exs=%7B%27get-M3U8%27%3A%20%7B%27name%27%3A%20%27get-M3U8%27%2C%20%27expres%27%3A%20%27full_mobile_url%22%3A%22%28.%2A%3F%29%22%27%2C%20%27page%27%3A%20%27https%3A//api.catcast.tv/api/channels/41170/getcurrentprogram%27%2C%20%27cookiejar%27%3A%20%27%27%7D%2C%20%27final-url%27%3A%20%7B%27name%27%3A%20%27final-url%27%2C%20%27expres%27%3A%20%22%24pyFunction%3A%27%24doregex%5Bget-M3U8%5D%27.replace%28%27%5C%5C/%27%2C%27/%27%29%22%2C%20%27page%27%3A%20None%2C%20%27cookiejar%27%3A%20%27%27%7D%7D
#EXTINF:-1,MAX4 (Onlinestream / Livestreamspro)
plugin://plugin.video.live.streamspro/?url=%24doregex%5Bget-url%5D&mode=17®exs=%7B%27get-url%27%3A%20%7B%27name%27%3A%20%27get-url%27%2C%20%27expres%27%3A%20%27Open%20Format.%2A%3Fa%20target%3D%22_blank%22%20href%3D%22%28.%2A%3F%29%22%27%2C%20%27page%27%3A%20%27https%3A//onlinestream.live/max4/online/8714-1%27%2C%20%27cookiejar%27%3A%20%27%27%7D%7D
#EXTINF:-1,MAX4 (Onlinestream)
plugin://plugin.video.onlinestream.hu/?action=tv_stream_list&station_id=8714
#EXTINF:-1,Jazz TV (Mindigo)
plugin://plugin.video.mindigo/?action=translate_link&id=583Ezek közül az utolsó kettő, ami máshogy viselkedik, mint a többi...
-
ametza
csendes tag
Szia Vargalex
A filmvilág2 kiegészítőben észrevettem egy apró hibát.
A film címek mellett rosszul jeleníti meg az évszámot, hogy mikor is készült a film.
Érdekes probléma, mert néha több oldalt is kell lapozni, mire jelentkezik a hiba, néha pedig már az első oldalon rossz az összes évszám.
Mutatok példát:Az animációs kategóriában így jelennek meg az évszámok a weboldalon keresztül:
A kiegészítőben pedig már így jelenik meg:
Ha tudod és lesz rá időd, javítsd kérlek.
Köszi -
feryxxx
friss újonc
már működik a felhasználó név helyett email címet kellett bírni
és engedélyezni kellett a felnőtt tartalmat. köszönöm szépen a segítséget ügyes vagy amit csinálsz
csak így tovább. kodi a legjobb lejátszó.
-
feryxxx
friss újonc
sajnos a bejelkezéshez hibát ír ki. hibás jelszó stb. a videa oldalán ott jó. a lejátszó beállításában nem lehet engedélyezni. nincs olyan lehetőség nexus van fent telón. az omegán sem jó.
-
vargalex
Topikgazda
-
feryxxx
friss újonc
helló olyan problémám lenne hogy kodi player videa next generation lejátszóban nem lehet felnőtt tartalmat kiválasztani. válaszokat előre is köszönöm
-
Szabi_82
tag
Sziasztok!
Raspberry pi 4-re rakot LibreElec-el "harcolok", azon belül is a Tidal-al.
Jó topikban vagyok?
A bejelentkezés nem sikrül, a apk mirrir file-t nem tudom megszerezni/letölteni stb . Igy a logon-ig elsem jutok -
vargalex
Topikgazda
Nem írtam, hogy a konkrét IP-t figyelnék (bár ezt is megtehetné akar a szolgáltató). Szerintem sokkal valószínűbb (és egyszerűbb megoldás is nekik), ha csak a saját hálózatukból (saját IP tartományukból) engedik.
De ki kell húzni egy VPN-t a szüleidhez és a Tarr MobilTV forgalmat azon keresztül bonyolítani.
-
-
vargalex
Topikgazda
Sziasztok!
Hege1234 jóvoltából felkerült a MovieShark repoba a Mediaklikk kiegészítő 1.1.6-os verziója. A változások:
- M4 Sport fix
-
Vladi
nagyúr
Nos, feladtam a kodival való bohóckodást. Most full mate desktoppal megy a gép, meg egy bluetoothos egérrel van távirányítás. Így működik minden, film lejátszás, yt, netflix.
File megosztás is nfs-el.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Helga0203 #47040 üzenetére
Sajnos ahogy a Tarr mobiltv leírásánál is olvasható, Utazó kiscsomag előfizetés szükséges a Tarr hálózatán kívül történő használathoz. Sőt, hálózaton belül nem említi a leírás a böngészős lehetőséget...
-
Helga0203
tag
Sziasztok.
TarrMobilTV addon nem működik sajnos (v1.0.7 asszem). -
muszi0521
aktív tag
Jó estét ! A Google Drive nem enged belépni. Hol tudnám beállitani?
-
vpanangin
senior tag
Életre kelt a SportHD kiegészítő.
-
válasz
DaneeL #47036 üzenetére
Szia!
Örülnék neki, ha eljuttatnád hozzám privát üzenetben a debug logot. Úgy kéne, hogy a naplózás menüben a komponens specifikus logolásnál legyen a libcurl engedélyezve. És kérlek privátban küldd, ne publikusan, mert a logban lehet cookie is. Bár a süti lejár a következő bejelentkezésnél, nem hiszem, hogy jó ötlet publikusan megosztani.
Illetve ha nagyon vállalkozó szellemű vagy, akkor az addon beállításokban ideiglenesen írd át a web bind address-t 127.0.0.1-ről 0.0.0.0-ra, majd keresd ki a Pi IP címét (LibreElec infóknál valahol látszik, ha jól rémlik), indítsd el valamelyik streamet és nyisd meg azonos hálózaton a http://piipcime:5678 címet (vagy ha átírtad a portot, akkor cseréld le azt is), hogy bejön-e valamilyen üdvözlő szöveg. Ha nem, akkor valami nem jó a proxyval (ebben az esetben jól jönne a log). Ez az infó is jól jönne. Csak ne felejtsd el a mutatvány után visszaírni 127.0.0.1-re, különben bárki használhatja a Pi-det proxyként a hálózaton!
-
DaneeL
csendes tag
Sziasztok!
A movieshark repoban levo M4Sport-ot probalom mukodesre birni, sajnos nem sok sikerrel.
A setup: Pi 4 + Libreelec 12.0 ( + VPN). Az eredmeny: https://pastebin.com/RhXKw2urA Mr. Dini fele NVTré-vel mukodik a dolog - viszont ami erdekes, hogy csak ISA nelkul. (ha esetleg ISA-s debug log kell azt is tudok produkalni)
Valakinek van tapasztalata hasonlo setupal?
PS: Kulon koszonet az NVTré addonert
-
Rakacsaka
kezdő
Sajnos úgy fest az online filmek ingyen be takarózott CF-el...
-
myname07
csendes tag
Koszi a modositast.
Most ismet tokeletes!
-
galbi1972
tag
Üdv!
"4. Lépj be a Movieshark kiegészítőbe és keresd meg a beállítások Tartalom rész legalján található egy TMDB API KEY menüpontot – ide másold be az előzőekben megszerzett kulcsot" Sikeresen megcsináltam a TMDB-s API KEY-t de a Movieshak beállítások/tartalomnál eltűnt a TMDB API KEY menüpont , így nem tudom beírni az API KEY-t... MSrepo 2.7.2 Kodi 21-es verzió Androidos Mi TVBox Újratelepítési procedúrát is megcsináltam a kiegészítővel de nem segített. Mi lehet a probléma? -
Csillagember
kezdő
Most viszont kiüresedett a Filmpapa.
-
myname07
csendes tag
Ugy tunik a Filmpapa eseten nem csak a cim valtozott. Az uj verzioval elvileg bejon minden a menuben navigalaskor, de mikor konkretan valamit el szeretenel inditani sehol semmit sem talal. Lehet, hogy a belso tarolas strukturaja is valtozott?
-
vargalex
Topikgazda
válasz
brazos #47026 üzenetére
Nem kötöttem bele semmiben, de ahogy írtam, Gujal00 repo-jában nem lehetett régebbi ResolveURL verzió, mivel a README-jének megfelelően van az ő repo-ja behúzva az MSRepo alá. Esetleg te nem azt a repo-t nézed.
De mindegy is, mert amit a kolléga jelzett, az az 5.1.39-es ResolveURL-el nem ment.Egyébként pedig, ha bármiből új verziót adunk ki (vagy új verziót keresel), akkor a Kodi-ban nyomni kell pl. a kiegészítők->Saját kiegészítők menüben egy frissítések keresését. Mert egyébként ezt a keresést a Kodi csak napi 1-szer végzi el. E nélkül hiába nyomsz egy addont kiválasztva a Verziók gombra, csak azt fogja mutatni, amit az utoljára letöltött repo xml tartalmaz. Amikor én publikálok egy új verziót mindig megcsinálom ezt Kodiban és nálam rögtön frissül is az adott kiegészítő.
-
brazos
senior tag
válasz
vargalex #47025 üzenetére
Ne akard már bebeszélni nekem, hogy mit láttam! Sajnálom, hogy a kodi-ban erről akkor nem készítettem egy fótót, most nem tudnál győzködni. Pedig valóban az első sorban a MS repóból volt csak elérhető az 5.1.39-es verzió, a többieknél, még a saját repójában is csak az 5.1.35-ös verzió volt frissíthető. Ezentúl mindenről lövök egy fotót, hogy ne tudjál belekötni! Amúgy az MS repóban is késnek a frissítések, van hogy itt írjátok, hogy ez-az újítva lett, kodiban nézve a repóból még nem tölthető le az újabb cucc. Ez köztudott, és pont ezért kell mindig megnézni hogy áll a repóban a frissítés.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
brazos #47024 üzenetére
Biztos, hogy ugyan azt a forrást nézted? Ugyanis nem minden voe.sx link volt érintett. Ami igen, az csak az 5.1.40-ben került javításra (javascript-ből történő átirányítás van azokon az oldalakon).
Olyan egyébként nincs, hogy csak a MovieShark repo-ban volt 5.1.39-es verzió, mert a ResolveURL ott is Gujal00 repo-jából jön (include-olva van az MS repo-ba), tehát Gujal00 saját repo-jában is biztos, hogy az 5.1.39 volt az elérhető, csak legfeljebb nem nézted. -
brazos
senior tag
válasz
vargalex #47023 üzenetére
Amikor a kolléga a hibát jelezte, beléptem a kodi-ba, és azonnal megnéztem, a resolveurl elérhető verzióit. Ez akkor így nézett ki:
movieshark: 5.1.139
minden más szolgáltatónál még csak az 5.1.35-ös resolveurl volt elérhető. Frissítettem a jelzett 5.1.39-re, és simán működött minden.
Azóta természetesen már az 5.1.40-re frissült fel a kodimban is a resolveUrl.
Szóval erre írtam, hogy meg kell nézni, milyen verzió érhető el, és ha van új, (volt, az 5.1.39-es!) akkor saját kezűleg arra kell frissíteni. Ennyi... -
-
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Rakacsaka #47018 üzenetére
Szia!
Milyen verzójú ResolveURL van nálad? 5.1.140-el megy a feloldás és a lejátszás.
Szerk.: Most nézem, hogy 8 órája nyitottak hibajegyet, de szerencsére Gujal00 nagyon gyorsan reagál, így 5 órája került bele a javítás, akkor adta ki az 5.1.140-et... -
Rakacsaka
kezdő
válasz
Hege1234 #47011 üzenetére
Szia! Valami még mindíg nem az igazi... Töröltem a sorozatok.net addont majd újra raktam hátha nálam van a hiba most van ami elindul és valami nem böngészőböl minden megy... Pl. : A shield ügynökeit lejátsza a kodi a Lupin részeit pedig nem... Szerintem a Resolve URL el lesz a hiba de nem vagyok programozó. Előre is köszönöm ha ránézel.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Csillagember #47014 üzenetére
Javítva (amennyire elsőre lehetett), a MovieShark repoba felkerült a FilmPapa kiegészítő 1.0.52-es verziója.
-
Csillagember
kezdő
Filmpapa webcím változás : filmek.club
-
Aby_2014
aktív tag
Sziasztok!
Az Elementum kiegészítővel kapcsolatban vannak kérdéseim:
Sikerült beüzelemeni, elkezdtem nézni egy sorozatot, úgy látom hiába van fent a teljes évad, mindig csak az aktuálisan nézett részt tölti. Be lehet állítani, hogy töltse le az összes részt ami a torrentben van?Illetve a visszaosztással van gondom, mivel nem seedel az oldal szerint.
A visszaosztáshoz gondolom futtatni kell a kodi-t... ez megvan.
Be kell lépjek a kiegészítőbe vagy mit kell tenni, hogy menjen a visszaosztás?
N-kór-nál nem gáz a kiegészítő használata, nem jár érte BAN, valakinek van tapasztalata?Segítségetek előre is köszönöm!
-
válasz
brazos #47009 üzenetére
Nekem streamsharkból az összes epizód, amit próbáltam elindult a sorozatoknet forrásból.
Egyébként a voe kényes hoszt. Szinte hetente vesznek új domaint (gondolom hogy a google dmca tiltás ne vonatkozzon rájuk) és frissíteni kell a ResolveURL-t, mert eltörik.... Perpill pont jó.
-
brazos
senior tag
válasz
brazos #47008 üzenetére
Folytatva, legalább is Kodiban nézve ez a fenti, belinkelt hibaüzi jön elő. De! - ha a belinkelt log-ban lévő url címet beírod egy webböngészőbe simán elérhető az oldal közvetlenül, és elindítható az mkv fájlokként feltett videó.
Vagyis a tartalom még mindig fenn van az url-címen, és ott webböngiben lejátszható, -lásd a képen is- csak éppen annak, azoknak az .mkv fájloknak az elérése a kodi-ban valamiért nem működik.
-
Rakacsaka
kezdő
Sziasztok a Sorozatok.net addonban gyakorlatilag bármit el akarok indítani törölt tartalomra hivatkozik... Lehet én vagyok peches... Csapok egy Log-ot is az biztos hogy nem a voe. Sx megosztóval van a gon mert máshol használtam...
-
-
glaci
őstag
válasz
Mr Dini #46997 üzenetére
Szia Dini!
Köszönjük szépen a belefektetett energiát!
Nem tudom, hogy egyedi-e a jelenség:
Nálam az új verzió hibát dob az EPG exportálásakor.
(Eddig jó volt minden. A "sima" lejátszás most is tökéletesen működik.)
Ez van a LOG -ban:2024-06-27 17:18:15.270 T:5380 error <general>: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
- NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
Error Type: <class 'ImportError'>
Error Contents: cannot import name 'UTC' from 'datetime' (C:\Program Files\Kodi\system\python\Lib\datetime.py)
Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\Laci\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.vodkatv\playback_mgr_service.py", line 8, in <module>
from export_data import main_service as e_main_service
File "C:\Users\Laci\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.vodkatv\export_data.py", line 2, in <module>
from datetime import datetime, UTC
ImportError: cannot import name 'UTC' from 'datetime' (C:\Program Files\Kodi\system\python\Lib\datetime.py)
-->End of Python script error report<--Nem értek hozzá, de olyan, mintha ez az új dátum átalakító függvény nem tetszene neki.
Köszi, ha ránézel és még egyszer köszönet az eddigiekért is! -
Az onlinestream az onlinestream weboldal API-jából dolgozik. Ha az oldalra nem raknak friss linkeket, akkor nem fog sok csatorna működni Kodiból sem. Ez van sajnos. Ingyen ebéd nincs. Egy ideig kockázatosan játszottak azzal, hogy a sweettv-s próbaidős linkeket adták tovább, de ahogy kitiltotta őket a platform, maradt az a pár közszolgálati csatorna a kínálatban, ami amúgy is elérhető az interneten. Amúgy a kiegészítő nálam szépen működik, szóval többet nem tudunk tenni az ügy érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPad topik
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest